ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάχη τίτλου για τους Kickboxers Μάρρη και Κουτσομπίνα στο «Ultimate Fight Night» στην Κυπαρισσία!!!

0

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΜΑ, KICKBOXING ΚΑΙ BJJ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ EVENT ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11 (18.00) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Όλοι οι δρόμοι αυτό το Σάββατο οδηγούν στην Κυπαρισσία. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των πολεμικών τεχνών στη χώρα μας συναντώνται στο ρινγκ στο κλειστό στάδιο της Κυπαρισσίας για ένα… Ultimate Fight Night.
Οι μάχες στην κάρτα του Ultimate Fight Night στην Κυπαρισσία αναμένονται αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Αθλητές Mixed Martial Αrts, Kickboxing και Brazilia Jiu Jitsu απ’ όλη την Ελλάδα, συγκεκριμένα από το Αγρίνιο, την Πάτρα, την Αθήνα, την Κυπαρισσία, την Καλαμάτα, την Τρίπολη, την Μονεμβασιά, την Κέρκυρα και την Κόρινθο, θα είναι οι πρώτοι που θα συμμετάσχουν στο νέο αυτό enent πολεμικών τεχνών που φέρει την υπογραφή των Βασίλη Σπανίδη και Νίκου Τσιμπλή!
Η βραδιά περιλαμβάνει δεκατρείς επαγγελματικούς αγώνες και έναν και μόνον νικητή σε κάθε κατηγορία. Στις 6 μ.μ. ανοίγουν οι πόρτες του κλειστού σταδίου της Κυπαρισσίας για τους θεατές και μια ώρα αργότερα ξεκινά ο πρώτος αγώνας του event.

Η ιδέα που έγινε
πραγματικότητα…

Ο Βασίλης Σπανίδης μιλώντας στην «Φ» δεν έκρυψε τη χαρά του για την υλοποίηση αυτής της ιδέας που χρόνια είχε στο μυαλό του. Έφθασε, επιτέλους, το «πλήρωμα του χρόνου» να πάρει σάρκα και οστά κι όπως μας είπε: «Στην υλοποίησή της σημαντικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια και η πολύτιμη συνεργασία του Νίκου Τσιμπλή, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα στο οργανωτικό κομμάτι και στις PR. Ήταν μια ιδέα που υπήρχε στα πλάνα μας από παλιά και μέσω από μια πολύ καλή συνεργασία την αναπτύξαμε και πλέον γίνεται πραγματικότητα!»
Οι συμμετοχές στο event δεν είναι open, αλλά οι αθλητές που συμμετέχουν έχουν επιλεγεί ως οι καλύτερου του είδους! Επιλέγηκαν λόγω των σπουδαίων επιδόσεών τους στο ρινγκ αλλά και της δυναμικής τους ως πολλά υποσχόμενοι αθλητές και θα αναμετρηθούν σε δεκατρία ματς που αναμφίβολα θα προσφέρουν θέαμα και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη!
Παράλληλα, αποτελεί την απαρχή μιας μεθοδικής προσπάθειας ανάπτυξης και προώθησης των πολεμικών τεχνών.
«Σκοπός μας είναι να γίνεται κάθε χρόνο. Να καθιερωθεί στην Πελοπόννησο σαν μια εκδήλωση μέσω της οποίας αναπτύσσεται και προάγεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, παράλληλα με την προώθηση των αθλημάτων πολεμικών τεχνών, πλην των παραδοσιακών καράτε και ταεκβοντό. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια παρουσιάσουν μεγάλη απήχηση κι ο κόσμος σιγά σιγά βάζει και τα παιδιά του, αντιλαμβανόμενος τον σεβασμό, την πειθαρχεία, την ιεραρχία και σωστή δουλειά που γίνεται σε σώμα και πνεύμα.»

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μάρρης και Κουτσομπίνας
μάχονται για τον τίτλο!

Το «Ultimate Fight Night» που γίνεται για πρώτη φορά συγκεντρώνει μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον λόγω των σπουδαίων σε ποιότητα και μεγάλο αριθμό ονομάτων που βρίσκονται στην κάρτα συμμετοχής.
Τα μαχητικά στυλ είναι τρία: Mixed Martial Arts, Kick Boxing και Brazilian Jiu Jitsu. Η «απόλυτη» αναμέτρηση, όμως, θα γίνει για την κατάκτηση της πολυπόθητης ζώνης στο στυλ του Kickboxing, όπου στα -92 κιλά θα αναμετρηθούν οι Βασίλης Μάρρης της ομάδας Kapsimalis Team, από το Αγρίνιο, και Τάσος Κουτσομπίνας, της ομάδας K1 Gym, από την Αθήνα!
Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τον Κουτσομπίνα να έχει στο βιογραφικό του αγώνες κυρίως στην διοργάνωση του Versus.
Ξεχωρίζουν, βεβαίως, οι μεσσηνιακές συμμετοχές με τους Σταύρο Ξαπλεντάρη και Δημήτρη Πετρουλάκη, από την Σχολή Golden Phoenix της Καλαμάτας, όπως και αυτές της σχολής Ultimate της Κυπαρισσίας των: Τσιμπλή Χρήστου, Τσιμπλή Γιώργου, Χρήστου Αλεξόπουλου, Κωνσταντακόπουλου Κώστα, Γιώργου Γκούτη και Πετράϊ Βασιλάκη.
● Διαβάστε παρακάτω όλα τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν αυτό το Σάββατο στο Κλειστό Στάδιο της Κυπαρισσίας για την ζώνη του νικητή!
Low kick
-35 kg: Κρούσταλης Παναγιώτης – Πετράϊ Βασιλάκης
-53 kg: Μήτρου Σοφία – Γρυλιά Τζουλιάνα
-60 kg: Λάνη Αλέξανδρος – Δρακόπουλος Δημήτρης
-62 kg: Κατσαρός Βασίλης – Ανδρικόπουλος Κώστας
-63 kg: Katalin Podoleanu – Ελούλ Κωνσταντίνος
-70 kg: Βασιλακόπουλος Κωνσταντίνος – Τσιμπλής Γιώργος
-80 kg: Μπουρναράκης Γιάννης – Ξαπλαντέρης Σταύρος
-95 kg: Μάντης Νότης– Αλεξόπουλος Χρήστος
Κ1
-92 kg: Μάρρης Βασίλης –Κουτσομπίνας Τάσος
-68 kg: Κουτουλίας Παναγιώτης –Περατικός Διονύσης
BJJ
-70 kg: Γκούτης Γιώργος – Κουλίκας Πασχάλης
ΜΜΑ
-72 kg: Κωνσταντακόπουλος Κώστας – Φωτιάδης Άγγελος
ultimate-afisa
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 10 Νοεμβρίου
• ΩΡΑ 12:00 Ζύγιση αθλητών στο Square καφετερία στο κέντρο της Κυπαρισσίας
• ΩΡΑ 18:15: Ενημέρωση από διαιτητή για τους κανόνες
• ΩΡΑ 19:00: Έναρξη αγώνων (6 παιδικοί αγώνες)
• ΩΡΑ 19:30: Χορευτικό

Τα προγνωστικά του
Βασίλη Σπανίδη για τα φαβορί!

Το πολύπειρο μάτι του Βασίλη Σπανίδη, που ως αθλητής έχει πολλάκις διακριθεί και συνεχίζει να διακρίνεται για το πολεμικό ήθος και στυλ του, ξεχωρίζει ορισμένους αθλητές που στους αγώνες θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη!
Για τον τίτλο του kick Boxing ο αθλητής που «προηγείται» στα προγνωστικά είναι ο Τάσος Κουτσομπίνας, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Μάρρη αποτελεί για τον Βασίλη Σπανίδη «το φαβορί για τη ζώνη!
Επίσης ένας αθλητής που κατά τη γνώμη μου ξεχωρίζει και πιστεύω πως στους αγώνες αυτούς θα καταφέρει πολλά, είναι ο Σταύρος Ξαπλεντάρης από την Καλαμάτα ο οποίος αγωνίζεται στο Kick boxing και αξίζει να σημειωθεί πως στο Versus, σε ανάλογο τουρνουά πέρυσι είχε κατακτήσει τη νίκη.
Ανερχόμενο ταλέντο είναι και 17χρονος Γιώργος Τσιμπλής, ο οποίος αγωνίζεται στο kick boxing και ήδη έχει κάνει βήματα σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο ενώ από τη νέα χρονιά θα μπει στο επαγγελματικό και πιστεύω πως θα αναρριχηθεί!
Κι επειδή το άθλημα και οι επιτυχίες δεν κρίνονται από την ηλικία, πρέπει να σταθούμε και στην συμμετοχή του Κώστα Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του στο ΜΜΑ και περιμένουμε έναν καλό αγώνα.»
Κλείνοντας, ο Βασίλης Σπανίδης τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες στο πλαίσιο μιας αθλητικής εκδήλωσης η οποία ανοίγει πρώτη φορά τα «φτερά» της προσδοκώντας να …«κλέψει την παράσταση» και να καθιερωθεί στον χώρο των πολεμικών τεχνών στη χώρα μας ως ένα ραντεβού κορυφαίων διεκδικητών ζωνών και τίτλων!

Σ. Τρ.

Comments are closed.