ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περί υποψηφιοτήτων και άλλα

0

ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ στη Στούπα για το τριήμερο αφιέρωμα στο ελληνικό αστυνομικό μυθιστόρημα που άρχισε χθες με επιτυχία από τη ΝΑΡΤΟΥΡΑ σε συνεργασία με την ΕΛΣΑΛ, βρέθηκα μπροστά και στην αρχή της έντασης του αυτοδιοικητικού προεκλογικού πυρετού που έχει ξεκινήσει και στη Μάνη.

ΜΠΟΡΕΙ τα πράγματα να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Ανδροβιτσανέα, έχει ήδη προκαλέσει τους πρώτους κραδασμούς ενώ είναι άγνωστο τι θα κάνουν ο νυν δήμαρχος Μαραμπέας και ο πρώην δήμαρχος Γιαννημάρας.

ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο αυτοί βέβαια.

ΣΥΝΤΟΜΑ αναμένεται να ανακοινωθεί και ο πιθανολογούμενος υποψήφιος από τον ΣΥΡΙΖΑ και έπεται συνέχεια.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ οι ΑΝΕΛ δεν ξέρω και δεν βρήκα τον Μπαρμπετσέα να μου πει.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ωστόσο είναι πιο σοβαρό από ποια επιλογή θα κάνει το οποιοδήποτε κόμμα για  υποψήφιο δήμαρχο.

Η ΜΑΝΗ άλλωστε έχει τόσες ιδιαιτερότητες που κανένα κόμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να καταλήξει σε κατάλληλη υποψηφιότητα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ παλαιοκομματικής κοπής και νοοτροπίας ωστόσο είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζεται και πλέον το αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι.

***

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ατμόσφαιρα οι γαλάζιες εξελίξεις στο Δήμο Καλαμάτας και εύστοχα τις σχολίασε ο Τσερεντζούλιας στη «ΦΩΝΗ» της Τετάρτης.

ΟΝΤΩΣ η κατάσταση γίνεται ολοένα δυσχερέστερη και οι ενδιαφερόμενοι αδύναμοι να βγουν μπροστά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων που ήδη μετράει τρεις επισήμως ανακοινωθέντες (Μανώλης Μάκαρης, Βασίλης Κοσμόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης) με τη σειρά που έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ περιμένουν κι όσο θα περιμένουν θα σέρνονται και οι φήμες βέβαια.

***

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ φράγκα σήμερα, καταδρομικά μνημόνια αύριο, έγραψε προ ημερών στη «ΦΩΝΗ» ο Θόδωρος Γαλανόπουλος σε ένα ακόμα εύστοχο άρθρο του.

ΕΧΕΙ δίκιο δυστυχώς και ας το καταλάβουν όσοι θεωρούν πως τα αναδρομικά που θα πάρουν θα μείνουν στην τσέπη τους.

ΕΧΕΙ δίκιο και το φιλαράκι μου ο Τάκης Θεόδωρου, πρόεδρος των Συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας αλλά ποιός τον πιστεύει;

ΚΑΛΟ Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Παντές

 

Comments are closed.