ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο εύστοχος Μαυρέας και άλλα θέματα

0

ΚΑΘΕ Δευτέρα στην τελευταία σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» ο Αργύρης Μαυρέας «κεντάει» με το καυστικό του πενάκι, προφέροντας με χιούμορ τροφή για περαιτέρω σκέψη.

ΤΟ ΙΔΙΟ έκανε και με το προχθεσινό του σκίτσο, προκαλώντας την προσοχή των σκεπτόμενων που πρόσεξαν το σκίτσο και σχολίασαν το περιεχόμενό του.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ το σκίτσο και σήμερα προς καλύτερη εμπέδωση όσων το επιθυμουν.

***

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ Μποζίκας «χτύπησε» από Τριφυλία με τα αιχμηρά σχόλιά του, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε: «Ο δάκος της πολιτικής “τρώει” τις επόμενες γενιές».

ΣΩΣΤΗ η επισήμανση του Γιάννη Μποζίκα για τις επόμενες γενιές.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την τωρινή γενιά, αυτή έχει και το δάκο της ελιάς να αντιμετωπίσει οπότε χέστα κι άστα.

***

ΔΙΕΘΝΗΣ διαγωνισμός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας;

ΔΕΝ αποκλείεται. Πάντως να θυμίσουμε για πολλοστή φορά πως το αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας είναι το μοναδικό διεθνές και πολιτικό αεροδρόμιο της Πελοποννήσου και το δεύτερο μετά της Αθήνας στην ευρύτερη περιοχή Στερεάς Ελλάδας, και όχι μόνο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ όχι τυχαία αυτή η επισήμανση καθώς αναγκαία κρίνεται έτσι κι αλλιώς η αναβάθμισή του.

***

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ λοιπόν και οι κυρίες Ελένη Αλειφέρη και Μαρία Οικονομάκου για το Δήμο Καλαμάτας και πλέον οι επισήμως ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μαζί με τους Μανώλη Μάκαρη, Βασίλη Κοσμόπουλο και Δημήτρη Κουκούτση, έφτασαν αισίως τους πέντε και έπεται συνέχεια.

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ με τις υποψηφιότητες έχει πολλά επεισόδια ακόμα να μας δείξει.

***

ΜΑΥΡΕΑΣ εντυπωσιακή εμφάνιση με σκίτσο του και σε αυτή τη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας».

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ έχει το δικό του τρόπο να κερδίζει και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και συγχρόνως να τον προβληματίζει.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.