ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

0

ΤΟ 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας από σήμερα το απόγευμα ώρα 4.30 μ.μ. στο Elite City Resort, όπως και τις προηγούμενες επτά φορές και ό,τι κι αν ειπωθεί γι’ αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ξεκίνησαν ο Κώστας Ανδριανόπουλος και ο Ανδρέας Ζαγάκος, γνωστοί και ως ΑΝ.ΖΑ. βεβαίως, θα είναι λίγο.

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ. κατάφεραν ό,τι δεν είχαν καταφέρει τόσα χρόνια οι μεγαλοσχήμονες τοπικοί μπουρδολόγοι σε ό,τι σχετίζεται με τον τουρισμό και χωρίς τις δικές τους χρηματοδοτικές δυνατότητες βέβαια.

ΟΛΟΙ αυτοί που τώρα σπεύδουν και συστοιχίζονται γύρω από την πρωτοβουλία των ΑΝ.ΖΑ. ύστερα από την δεδομένη επιτυχία  της πρωτουβουλίας τους, το μόνο που κατορθώνουν είναι να επιβεβαιώσουν την ελαχιστότητά τους.

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ. ο Κώστας Ανδριανόπουλος και ο Ανδρέας Ζαγάκος έβαλαν εξαρχής ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων και δικαιώθηκαν πλήρως.

ΜΑΖΙ τους και όσοι εξαρχής στήριξαν έμπρακτα και ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας δηλαδή το Elite City Resort και η Costa Navarino και βέβαια οι πολλοί εθελοντές φίλοι των δύο εμπνευστών αυτής της σημαντικότατης πρωτοβουλίας, που φέτος έχει τέσσερις μέρες διάρκεια μέχρι και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ εκεί και θα έχουμε να πούμε πολλά τις επόμενες μέρες.

Θανάσης Πάντες

Comments are closed.