ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σήριαλ διαρκείας οι σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας και άλλα θέματα

0

ΣΗΡΙΑΛ με πολλά επεισόδια μακράς διαρκείας θα είναι και το επόμενο διάστημα οι σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας με αφορμή και τα όσα αφορούν την περίφημη «συμφωνία» μεταξύ τους, που όπως φαίνεται θα εξελιχθεί τελικά σε περιβόητη προς κάθε κατεύθυνση.

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ βέβαια πως «συμφωνία» όντως υπήρξε και δεν είναι και αυτή τη φορά, όπως και τις προηγούμενες, πυροτεχνήματα για πολιτική κατανάλωση.

ΟΛΑ θα εξαρτηθούν από το πώς η κυβέρνηση θα χειριστεί το ζήτημα και πόσο αποφασισμένη είναι να υλοποιήσει τα όσα είπε, αγνοώντας το πολιτικό κόστος.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

***

ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές βλέπει ο φίλος μου ο Μπάμπαρος σε άρθρο του στη «ΦΩΝΗ» του Σαββάτου.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ για την αισιοδοξία του όσο κι αν δεν την συμμερίζομαι.

ΤΟ ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε όντως να έχει δυναμική αν δεν ομφαλοσκοπούσε με τόση εμμονή.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν νομίζω πως ο καθ’ όλα συμπαθής υποψήφιος περιφερειάρχης που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ μπορεί να έχει τύχη αλλά πάλι ποτέ δεν μπορείς να είναι βέβαιος.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τα πάντα είναι ευμετάβλητα και το «ποτέ» δεν ισχύει.

***

Η «ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ» έβαλε πλέον για τα καλά τα χειμωνιάτικά της με το στρώσιμο των χαλιών και ως εκ τούτου λόγω καιρού γίνεται και χειμωνιάτικο στέκι για πρωί, μεσημέρι και βράδυ την Δευτέρα λόγω προβολής ντοκιμαντέρ και το Σάββατο λόγω μουσικής.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη μέρα και ώρα εκδηλώσεων, θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση, όπως άλλωστε κάθε φορά κάνει έγκαιρα η «Μπουκαδούρα» ενημερώνοντας τους φίλους και θαμώνες της.

***

ΥΙΑΜΑΣ και φέτος το χειμώνα και την Παρασκευή το πρόγραμμα με ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ είναι ελκυστικότατο με Φωτεινή Βελεσιώτου, Xάικ Γιαζιτζιάν και Σωτήρη Μπαλλά και τους μουσικούς τους.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ για πολύ κέφι θεωρείται δεδομένη.

ΓΙΑ κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε άμεσα γιατί προβλέπεται αθρόα συμμετοχή.

ΚΑΛΗ διασκέδαση.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.