ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επιτυχία του Σχολείου Τουρισμού, κάποια ερωτήματα και άλλα θέματα

0

ΤΟ 8ο Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας ολοκληρώθηκε και μια ακόμα επιτυχία καταγράφηκε στο ενεργητικό των φίλτατων ΑΝ.ΖΑ. που βάζουν συνεχώς ψηλότερα τον πήχυ των απαιτήσεων.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ η αίθουσα του Elite City Resort από μαθητές, εξαιρετικοί και οι ομιλητές, γνώστες των τουριστικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

ΜΕΝΕΙ να δούμε τι κατάλαβαν και τι αποκόμισαν οι επαΐοντες του τουριστικού γίγνεσθαι σε τοπικό επίπεδο που έχουν έφεση να διαπρέπουν ως ξερόλες, ρόλο στον οποίο έχει μόνιμη ενασχόληση.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που αναπόφευκτα προκύπτουν ύστερα και από το 8ο Σχολείο Τουρισμού είναι:

ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ που έλαβαν οι ενδιαφερόμενοι πως θα τις αξιοποιήσουν επαγγελματικά;

ΠΟΣΟ ξεκάθαρη αντίληψη έχουν, των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος;

ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ερωτήματα με την όποια συμπλήρωσή τους ενδεχομένως, σε καμία περίπτωση δεν μειώνουν τη σημαντικότατη επιτυχία των δράσεων του Σχολείου Τουρισμού.

ΑΥΤΗ η επιτυχία έχει ήδη πιστοποιηθεί στο ενεργητικό των ΑΝ.ΖΑ. και έχει πλέον ανοίξει νέους δρόμους σε όσους ασφαλώς θέλουν να το καταλάβουν.

***

ΤΕΛΙΚΑ το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας έγινε και βήμα για τους λογής πολιτικολογούντες να πάρουν το λόγο και να μιλήσουν, ενώ καμία σχέση με το θέμα δεν είχαν.

ΕΤΣΙ μίλησαν ο Τατούλης και ο Νίκας που για λόγους ευπρέπειας και μόνο θα έπρεπε να μη μιλήσουν.

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ είχαν την ευαισθησία να ρωτήσουν τους νεαρούς μαθητές για τα όσα είπαν θα καταλάβαιναν τι εννοώ.

***

ΣΥΝΕΧΕΙΣ οι αποχωρήσεις ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μόνος βράχος ο ακλόνητος Γιάννης Αργυράκης που με άρθρο του δήλωσε την εκ νέου στήριξή του στον περιφερειάρχη.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ των αποχωρήσεων πάντως είναι σύνηθες στο συνδυασμό Τατούλη και προφανώς όχι τυχαία βέβαια.

***

«ΜΕ ΤΟΣΗ δυστυχία γύρω μας πως μπορώ να έχω παράπονα από τη ζωή μου;».

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ σε συνέντευξή του ο σπουδαίος ηθοποιός Αντονι Χόπκινς, δείχνοντας πως είναι και σοφός συν τοις άλλοις.

ΓΙΑΤΙ μόνο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά και έχει διδαχτεί από τα όσα έζησε, θα μπορούσε να πει αυτό που είπε ο Χόπκινς.

Η ΖΩΗ είναι μία και μοναδική για τον καθένα από μας και δεν γίνεται να καθορίζεται από τη μεμψιμοιρία και την άρνηση θετικής σκέψης. Συμφωνείτε;

Θανάσης Παντές

Comments are closed.