ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η υποψηφιότητα Αλειφέρη και άλλα θέματα

0

ΚΙ ΕΝΩ η δυναμική της υποψηφιότητας Κουκούτση θεωρείται δεδομένη, η Αλειφέρη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μπαίνοντας κι αυτή στο χορό των υποψηφίων δίνοντας συνέντευξη Τύπου, όπου άνοιξε τα χαρτιά της κρατώντας τα συγχρόνως… κλειστά για λόγους… ασφαλείας!!!

Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ μίλησε για όλα και δεν δίστασε μπροστά στις ερωτήσεις και στις ενδεχόμενες παγίδες τους και θέλησε να δείξει ότι είναι  ανοιχτή σε συγκλήσεις, συναινέσεις και συνεργασίες.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ βέβαια θα κριθούν στην πορεία  και αφού ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του συνδυασμού της που ακόμα δεν έχει ούτε όνομα!

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ είναι ότι μίλησε για όραμα και μένει να την δούμε και ως οραματίστρια! Αναμένουμε.

***

ΠΟΙΑ είναι η Γώγα Γιακαβλούτσι και ποια κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα, με ρώτησαν φίλοι αναγνώστες και αδημονούντες να πληροφορηθούν για τυχόν υποψηφιότητά της στο Δήμο Καλαμάτας.

ΤΙΠΟΤΑ δεν αποκλείεται πάντως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συγκυρίες και οι πιθανότητες μπάχαλου γίνονται ολοένα μεγαλύτερες.

***

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδιαφέρον το άρθρο του Γιάννη Τριάντη με τον τίτλο «Το “βρώμικο ’89” το ΚΙΝΑΛ και ο Θεόκριτος», που δημοσιεύτηκε στο Newpost.gr και αναδημοσιεύτηκε στη «ΦΩΝΗ» της Τετάρτης.

ΚΑΛΑ θα έκαναν οι ηγήτορες του ΚΙΝΑΛ να το διαβάσουν με προσοχή, τώρα που δεν αποφεύγουν πομπώδεις δηλώσεις τους, που συγκρίνουν τα όσα έγιναν το βρώμικο ’89 και κάνουν λόγο για βρώμικο 2018.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει σύγκριση των δύο εποχών βεβαίως κι αν επιχειρείται είναι εντελώς άστοχη.

ΚΑΙ συν τοις άλλοις το ΠΑΣΟΚ 1989 δεν έχει καμία σχέση με το ΚΙΝΑΛ 2018 από πλευράς απήχησης στην κοινωνία.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ περαιτέρω εξήγηση αυτό;

***

ΕΙΜΑΣΤΕ για κλάματα αν όντως κοιτάζουμε 52 φορές κατά μέσο όρο καθημερινά το κινητό όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα.

ΓΙΑ ορισμένους πάντως ο μέσος όρος είναι σε χειρότερη κατάσταση.

ΘΛΙΒΕΡΗ εξέλιξη από κάθε άποψη και δείχνει την εξάρτηση που υφίσταται. Δυστυχώς!

Θανάσης Παντές

Comments are closed.