ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιλότοι παραδείγματα προς μίμηση και άλλα θέματα

0

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ζωής από τους δύο παραπληγικούς πιλότους που χάρη στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ βρέθηκαν και στην Καλαμάτα και συγκίνησαν με τα όσα είπαν.

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ δισέλιδο αφιέρωμα στη «ΦΩΝΗ» του Σαββάτου, που κάλυψε η Γεωργία Αναγνωστοπούλου, έκανε αίσθηση και νομίζω δικαιολογημένη.

ΑΞΙΟΙ θαυμασμού για την προσπάθειά τους να κάνουν με μονοκινητήρια αεροπλάνα το γύρο του κόσμου αλλά και για το μήνυμα που στέλνουν πως η ζωή δεν σταματάει μπροστά και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

ΑΞΙΟΙ και μπράβο τους.

ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ και με το Γιώργο Λαζαρίδη δεν γνωρίζω.

***

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ στο αυτοδιοικητικό τοπίο θα επιφέρει η δραστική μείωση των προϋπολογισμών σε Δήμους και Περιφέρειες και εκ των πραγμάτων είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα καθώς οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν.

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ τόλμη πάντως για να παρθεί και να ανακοινωθεί εκ μέρους της κυβέρνησης τώρα αυτή η απόφαση όσο κι αν έχει τελικά πολιτικό κόστος σε βάρος της.

***

ΑΛΛΗ μια επέτειος της Εθνικής Αντίστασης γιορτάστηκε στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα επετείου της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου και αξίζει να θυμίσουμε πως αυτός ο εορτασμός καθιερώθηκε από την πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 1982 και ήταν ένα ουσιαστικό βήμα στον εκδημοκρατισμό της πολιτικής ζωής που τόσο ανάγκη είχε η χώρα.

ΕΚΤΟΤΕ μαθαίνουμε συνεχώς για τη σημασία της Εθνικής Αντίστασης.

***

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ποδηλατική είχαμε με τον φίλτατο Μπάμπαρο ο οποίος για άλλη μια φορά υπεραμύνθηκε της δυναμικής του ΚΙΝΑΛ με το γνωστό του σθένος.

ΜΑΚΑΡΙ να είχε δίκιο ο Μπάμπαρος αλλά δυστυχώς δεν έχει.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ΚΙΝΑΛ είναι μικρή και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δυναμική που ανέπτυξε το ΠΑΣΟΚ τον καιρό που ξεκινούσε την πορεία του προς την εξουσία.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.