ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας ακόμα υποψήφιος δήμαρχος και άλλα θέματα

0

ΚΑΙ το όνομα αυτού Θανάσης Βασιλόπουλος από την ομάδα Νίκα που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας στις αυτοδιοικητικές εκλογές το Μάιο του 2019.

ΕΤΣΙ αποφάσισαν εκείνοι που ψήφισαν το βράδυ της Δευτέρας στην εσωδημοτική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Επιμελητήριο.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ διεκδικητές του χρίσματος Παύλος Μπουζιάνης, Νίκος Μπασακίδης και Παναγιώτα Ντίντα, δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Βασιλόπουλου και βέβαια να εγγυηθούν την ενότητα της δημοτικής παράταξης στη μετά Νίκα εποχή.

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ τώρα αρχίζουν για τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο σε ένα πολιτικό τοπίο ομιχλώδες όπου ο συνωστισμός υποψηφίων προκαλεί ήδη αντιδράσεις και βέβαια μην ξεχνάμε πως αναμένονται και άλλες υποψηφιότητες.

Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβασή του αν θέλει να δώσει έγκαιρα το προσωπικό του στίγμα σε αυτή τη φιλόδοξη αυτοδιοικητική του προσπάθεια σε μια εποχή κιόλας που οι απαιτήσεις από τη νέα Δημοτική Αρχή θα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλες και περιθώρια για οπισθοδρομήσεις δεν υπάρχουν.

 ***

ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ η φαντασία περισσεύει και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που κάποιοι σκέφτηκαν να προταθεί στον Κώστα Σημίτη να επανέλθει συμβολικά, λόγω της συγκυρίας στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και πιο συγκεκριμένα στο Επικρατείας.

ΥΠΟΘΕΤΩ πως θα θέλουν να του προτείνουν την πρώτη θέση αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω το φίλο μου τον Μπάμπαρο που παρακολουθεί από πολύ κοντά όσα συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ, τα οποία δεν είναι δυστυχώς και πολύ παρήγορα για το κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει Κίνημα Αλλαγής.

ΣΤΟΥΣ λογαριασμούς Σημίτη παρεμπιπτόντως αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Φώτης Κουβέλης λέγοντας πως δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας συγχρόνως πως κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

ΣΩΣΤΑ, αρκεί όντως να είναι έτσι, όπως ο κ. Κουβέλης ισχυρίζεται ότι είναι, αλλά είναι;

ΣΤΑΜΑΤΩ εδώ γιατί καιροφυλακτεί το παράλογο του Πιραντέλλο και έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.