Browsing: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ….

Πάντα μου άρεσαν σαν παιδί, οι ιστορίες που έλεγαν οι παλιοί στα καφενεία. Παλιές διηγήσεις και περιστατικά , ιστορίες από…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ανδρουλάκης  Vs Τσίπρας για την ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία!

ΕΑΝ ΚΡΙΝΕΙ κανείς από τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με το ακροδεξιό κόμμα ΑΝ.ΕΛ. και τον Πάνο Καμμένο, φαίνεται ότι το κυβερνών κόμμα προτιμά την αλληλεπίδραση με άλλους πολιτικούς χώρους.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Όταν οι τσιγγάνοι τα κάνουν «γυαλιά-καρφιά» παντού, αλλά η νομιμότητα… πάει περίπατο!

AΡΑΓΕ τι παριστάνουν οι τσιγγάνοι που εσχάτως έχουν… παρατραβήξει το σχοινί και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, με το επίσημο κράτος να σιωπά ή στην καλύτερη περίπτωση να κάνει… στραβά μάτια! Την ίδια ώρα που η συμπαθής κατά τα άλλα φυλή αντιμετωπίζεται ως «ευπαθής ομάδα»

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
«Πονοκέφαλο» και στη Μεσσηνία προκαλούν οι παράνομοι μετανάστες!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ έντονα παραμένουν τα προβλήματα από την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα υποδοχής μεταναστών, τα χρόνια, που η χώρα διερχόταν μια περίοδο μακρόχρονης οικονομικής ανάπτυξης. Τα προβλήματα αυτά βέβαια, παίρνουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στον καιρό της κρίσης, με τις διαστάσεις ποικίλες και τις ευθύνες πολλές.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αναμονή-μαρτύριο για νέες συντάξεις!

ΠΑΝΩ από 120.000 εν αναμονή συνταξιούχοι ζουν καθημερινά με το μαρτύριο της αναμονής! Ενώ από το 2015 δεν έχει εκδοθεί καμία επικουρική σύνταξη! Αλήθεια έχουμε αναλογιστεί σε ποιο κράτος ζούμε; Πόσα κιλά (τόνους θα έλεγα) πολιτικής υποκρισίας υφιστάμεθα καθημερινά, στις μαύρες ημέρες της πολύχρονης κρίσης που διαλύει την κοινωνική συνοχή και τις ζωές απλών ανθρώπων που αναστατώνεται ή καταστρέφεται η ζωή τους, χωρίς οι ίδιοι να φταίνε για τίποτε!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πύλη εξόδου το αεροδρόμιο προς τον… ευρωπαϊκό παράδεισο!

Καθημερινά σχεδόν το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας που προσπαθούν με παράνομο τρόπο να… αποδράσουν αναζητώντας τον παράδεισό τους!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Το… αριστερό παραμύθι για έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση!

ΑΚΟΥΜΕ τελευταία τους κυβερνώντες να ψελλίζουν τα περί εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια και το τέλος της κρίσης! Κάτι δηλαδή σαν success story που πρόωρα το 2014 εφηύρε η τότε κυβέρνηση και… έσπασε τα μούτρα της, όταν τα στήλωσαν οι δανειστές!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Επιστροφή στο παρακμιακό παρελθόν…

ΠΟΙΟΣ να το πίστευε, ότι εν έτει 2017, 41 «χωρικοί αντιπεριφερειάρχες» της χώρας (οι οποίοι εκλέγονται χωρίς σταυρό υπό την πολιτική ομπρέλα του περιφερειάρχη) θα ζητούσαν, την κατάργηση ουσιαστικά των Περιφερειών και την επιστροφή στο… παρακμιακό παρελθόν των Νομαρχιών! Επτά χρόνια μετά την υλοποίηση του «Καλλικράτη» και στην προοπτική της βελτίωσης του, κάποιοι εξ απονομής αξιωματούχοι ζητάνε ουσιαστικά την κατάργησή του και την επιστροφή στο αμαρτωλό καθεστώς που οδήγησε στην κρίση!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Η σιωπή των δημάρχων για τα σκουπίδια!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ κανείς να δοθεί από τον ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου και από την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ενωση Δημάρχων) κάποια απάντηση, τόσο στις κυβερνητικές δημόσιες προκλήσεις και προσκλήσεις προκλήθηκε προσκλήσεις (Σωκράτης Φάμελλος, Αλέξης Χαρίτσης) όσο και σε δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που εμμέσως πλην σαφώς τους επιρρίπτουν την ευθύνη για το τέλμα της υπόθεση διαχείρισης των σκουπιδιών της Πελοποννήσου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αλαλούμ με τα δασικά των αγροτών!

ΟΤΑΝ τέθηκαν οι αμφισβητήσεις με την έναρξη της διαδικασίας ανάρτησης των δασικών χαρτών τα κυβερνητικά φερέφωνα και τα «παπαγαλάκια» της διαπλοκής, βγήκαν να το παίξουν… προχωρημένοι, ότι, και καλά, τα ζητήματα αυτά στα κράτη της Δυτικής Ευρώπης έχουν λυθεί εδώ και πάνω από έναν αιώνα!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την συγκυβέρνηση!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πλέον γίνεται αντιληπτό ότι η σχέση Τσίπρα-Καμμένου εξελίσσεται σε ολέθρια, για το μέλλον της συγκυβέρνησης. Αυτή η διαπίστωση γίνεται τώρα ανοιχτά σχεδόν και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν ότι η συνεργασία με το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν έχει μέλλον!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αποκαλύφθηκαν 10 μήνες μετά οι ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες της Καλαμάτας!

ΟΤΑΝ προ δεκαμήνου η Καλαμάτα δοκιμάστηκε με οδυνηρό τρόπο από τη φονική πλημμύρα, όλοι «έψαχναν» τους υπεύθυνους για την τραγωδία! Και επειδή, ως συνήθως, στην Ελλάδα τα πάντα ερμηνεύονται κατά το δοκούν μια και ο ανθρώπινος πόνος «πουλάει», ζήσαμε μια μεταπλημμυρική επικοινωνιακή καταιγίδα…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Σκουπίδια και πολιτικά παιχνίδια!

ΕΙΜΑΣΤΕ τελικά μια χώρα ή του ύψους ή του βάθους, μια κοινωνία εγωπαθών χωρισμένη σε κομματικές αγέλες, μια ομάδα οπαδών φανατικών, αρκεί να περνάει το δικό μας και όλα τα άλλα… τσιμέντο να γίν