fbpx

Με λαμπρότητα κόπηκε η κορδέλα στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας!

0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΛΑΙΙΚΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑΣ

Με κάθε επισημότητα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια του γηπέδου Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων), παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας, δημοτικών συμβούλων, του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, των μελών της Αναγέννησης παραλίας στην οποία άλλωστε παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος για 10 χρόνια πλήρως αναβαθμισμένο γήπεδο, με πλαστικό τάπητα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα της Αναγέννησης θα έχει προτεραιότητα στις ώρες χρήσης, αλλά στο ίδιο γήπεδο θα εξυπηρετούνται κι άλλες ομάδες, της παραλιακής ζώνης κυρίως, όπως Πατίστα, ΑΕΚ, Θύελλα και άλλες, γεγονός που αναμένεται να αποφορτίσει σημαντικά το δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης».
Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης, με εγκατάσταση πλαστικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο και εκ βάθρων ανακαίνιση των λοιπών υποδομών. Η χρηματοδότηση προήλθε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς και από Δημοτικούς Πόρους.
ghpedo-dytikhs-paralias-egkainia-2
Ισόπαλο το φιλικό
Των εγκαινίων προηγήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της «Καλαμάτας» και Μικτής των ομάδων της πόλης με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 με σκόρερ τους Κανελλόπουλο (3΄) για την Καλαμάτα και Πανταζή για την Μικτή (60΄).
● Διαιτησία: Ιωαν. Κουτσαναστάσης, Δημ. Ταβουλαρέας, Απ. Καυκάς.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ» (Παν. Δρούγας): Μπεσσής, Νινιός, Καντούτσης, Λιόλιος, Μέμα, Ζαχαρόπουλος, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος, Μερκούρης, Ζώτος, Αθανασόπουλος. Συμμετείχαν επίσης οι: Ντότσα, Κανανάι, Οικονομέας, Πικιός, Λέσι, Δημόπουλος, Ρουμελιώτης και Κοντογεώργης.
ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ (Παν. Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης, Κακαλής, Κουντάνης, Κλουβάτος, Παπανικολόπουλος, Σπανός, Αγγελής, Μάλαμας, Γκελγκέρια, Μουλιάτος, Αλεξόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κουτσουρόπουλος, Κωστέας, Πανταζής, Στραβάκος, Κωνσταντόπουλος, Κοστρίβας, Ντυμένος, Ψυχογιάννης και Μπεχράκης.
ghpedo-dytikhs-paralias-egkainia-1
Τιμητική πλακέτα
στον Σωτήρη Μιχαλόπουλο

Κατά τα εγκαίνια, υπό την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας., τιμήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μιχαλόπουλος για την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και το ποδόσφαιρο, του οποίου για πολλά χρόνια υπήρξε παράγοντας και – μεταξύ άλλων – πρόεδρος της ΑΕΚ Καλαμάτας.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν στο φιλικό εξαίροντας το έργο της δημοτικής αρχής που παρά την κρίση παρέδωσε ένα ακόμη σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, ο κ. Νίκας γνωστοποίησε ότι κατά τους μήνες του Φθινοπώρου θα κατασκευαστεί κερκίδα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου, ενώ προανήγγειλε ότι σύντομα θα παραδοθεί το σύγχρονο προπονητήριο που κατασκευάζεται στα Παλιάμπελα και το οποίο θα εξυπηρετεί την ομάδα της «Μαύρης Θύελλας». Προς το τέλος χρονιάς θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο που βρίσκεται στα Λαίικα, για να ακολουθήσουν αυτά του Απόλλωνα και της Θουρίας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι Νίκος Μπασακίδης, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Βασίλης Σπηλιώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Παναγιώτης Φωτεινάκης πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας.

Share.