Πώς διαγράφεται ένα μήνυμα από το Facebook Messenger – Νέα δυνατότητα

0

Μια νέα λειτουργία στο Facebook Messenger, τη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, βάζει τέλος στα… άβολα μηνύματα, καθώς πλέον οι χρήστες θα μπορούν να διαγράψουν κάτι που έγραψαν αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσαν. Η «αφαίρεση» (unsend) είναι δυνατή μόνο για 10 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει τις τρεις τελείες στα αριστερά του μηνύματος (ή παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα αν χρησιμοποιεί την εφαρμογή από το κινητό).

Στη συνέχεια οι επιλογές είναι δύο: αφαίρεση του μηνύματος για όλους ή αφαίρεση του μηνύματος για τον χρήστη που το έστειλε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο «συνομιλητής» ή οι «συνομιλητές» θα μπορούν να δουν ότι κάποιο μήνυμα έχει διαγραφεί, αλλά δεν θα μπορούν να δουν το περιεχόμενό του. Σε ό,τι αφορά μηνύματα παλαιότερα των 10 λεπτών, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τα αφαιρέσει προκειμένου να μην το βλέπει ο ίδιος.

Share.