fbpx

Σαλάτα με παστέλι, πορτοκάλι και κράνμπερι

0

Διά χειρός Χρήστου Ζέρβα

 

Περιγραφή

Ο συνδυασμός της οξύτητας του πορτοκαλιού με τη γλύκα από το παστέλι και τα κράνμπερις είναι ασύλληπτος! Όταν δε ενώνονται όλα με το υπέροχο αυτό ντρέσινγκ τότε το αποτέλεσμα είναι θεϊκό. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • μαρούλι κανονικό ή lollo rosso (ή ό,τι άλλο λαχανικό σας αρέσει που θα είναι η βάση μας)
  • 1 παστέλι
  • 1 πορτοκάλι
  • αποξηραμένα κράνμπερις

Ντρέσινγκ:

  • ελαιόλαδο
  • βαλσάμικο ξύδι
  • μέλι

Πώς το κάνουμε:

Κόβουμε τα λαχανικά, το πορτοκάλι και το παστέλι σε μικρά κομμάτια.

Προσθέτουμε τα κράνμπερις.

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο και το μέλι μέχρι να ενωθούν και προσθέτουμε στη σαλάτα μας.

Share.