fbpx

Σωστή οργάνωση και πρωταθλητισμός στο 5ετες πλάνο του Αγαθοκλή Χριστόπουλου για την «Καλαμάτα»

0

ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ!
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Αισιόδοξες προοπτικές και ένα πενταετές πλάνο παρουσίασε προχθές το απόγευμα ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, στην απολογιστική συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή το τέλος της χρονιάς και εν όψει όσων έπονται…
Σίγουρος για την επόμενη μέρα της «Καλαμάτας» παρουσιάστηκε ο χρηματοδότης της, Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος ανατρέχοντας στα πεπραγμένα των μηνών κατά τους οποίους είχε τον έλεγχο των πραγμάτων – μετά την αποχώρηση του Στ. Παπαδόπουλου – επισήμανε πως ο σύλλογος βρίσκεται υπό καθεστώς αλλαγών και διαμόρφωσης ενός πλάνο με ορίζοντα 5ετίας. Ένα πλάνο με πρωταγωνιστικούς στόχους σε βάσεις όμως, μεθοδικής και σωστής οργάνωσης από το Α ως το Ω!

Φωτό: Αιμίλιος Γεωργουδιός

Φωτό: Αιμίλιος Γεωργουδιός

«Δεν υπήρχε λύση μετά την παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου. Αν δεν μπαίναμε μπροστά ενδεχομένως η ομάδα να μην συνέχιζε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», είπε ο κ. Χριστόπουλος αναφερόμενος στο καθεστώς υπό το οποίο ανέλαβε ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα ηνία της ομάδας και συνέχισε: «Υπήρχε αρνητικό κλίμα και …μουρμούρα, αποχωρούσαν παίκτες. Βάλαμε μπροστά την αγάπη μας για την ομάδα και για τον τόπο μας. “Ματώσαμε” οικονομικά και μέρα με τη μέρα έβγαιναν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να περάσει η χρονιά γιατί βλέπαμε ότι δεν υπάρχει κάποια προοπτική και είπαμε θα δουλέψουμε για τη μεγάλη ομάδα της Καλαμάτας. Φιλοσοφία μας είναι το μεγάλο να γίνει πολύ μεγάλο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά να πατήσουμε και ανέβουμε ένα ένα τα σκαλοπάτια. Το οικονομικό ήταν ένα φλέγον ζήτημα. Κάναμε τα πάντα και θα κάνουμε τα πάντα και τη νέα χρονιά για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Όσο για την επόμενη μέρα, ο προγραμματισμός και η προεργασία έχουν ήδη ξεκινήσει αφού όπως είπε ο κ. Χριστόπουλος ήδη έχουν βρεθεί ορισμένοι άνθρωποι έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν στο πλαίσιο ενός σχεδίου και προκαθορισμένου πλάνου χορηγιών που μπορεί ακόμη να μην δύναται να προσδιοριστεί, θέτει ωστόσο ρεαλιστικό και συγκεκριμένο μπάτζετ για την ομάδα μέσα από το οποίο ωστόσο ο ίδιος ο μεσσήνιος επιχειρηματίας εκφράζει την πίστη του πως «η ομάδα θα έχει όλα όσα απαιτούνται για να ανέβει κατηγορία! Η Καλαμάτα θα πετύχει. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».
»Πιστεύω ότι το υγιές κομμάτι των φίλων της ομάδας θα ακολουθήσει. Δυστυχώς για πολλούς εμείς εκπροσωπούμε το νέο και κάποιοι άλλοι το παλιό». . Όσο για την αποχώρηση της ομάδας από το Κύπελλο Ερασιτεχνών είπε «ουδέν σχόλιον… κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει το λόγο» και δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

Χριστόπουλος ο νέος προπονητής;
Ίσως το πιο ενθαρρυντικό νέο ήταν η είδηση περί συνεργασίας με τον καταξιωμένο και αξιόλογο καλαματιανό προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο. Είδηση που δεν διαψεύστηκε από τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του και γεννά ελπίδες πως τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ένα άνθρωπος με γνώσεις υψηλού επιπέδου, ικανού και πρόθυμου να δουλέψει βάζοντας το δικό του λιθαράκι στο στήσιμο ενός αξιοπρεπούς και ανταγωνιστικού σωματείου με υψηλές προσδοκίες.
Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος είπε πως έχει μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν με τον Γιάννη Χριστόπουλο, δίχως να αναφέρει κάτι οριστικό, τονίζοντας δε πως έχει επαφές και με άλλους προπονητές.
Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μέσα στο Μάιο.

Share.