ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο 83χρονος παιδόφιλος της Καλαμάτας!

0

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν πριν από λίγο ύστερα από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες του  83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού!
Πρόκειται για το Γιώργο Κούτρο  του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατοικεί στην Καλαμάτα. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου παθόντα, ανίκανου να αντισταθεί, κατ΄ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ΄ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Στο μεταξύ, ακόμη περισσότερη οργή, προσδίδει στο ήδη… επιβαρυμένο αίσθημα της τοπικής και όχι μόνο, κοινωνίας, η στάση του 83χρονου παιδόφιλου της Καλαμάτας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ως κάτι απολύτως φυσιολογικό, το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του 12χρονου αγοριού με νοητική υστέρηση. Ο ηλικιωμένος άνδρας, που αύριο το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, φέρεται να είναι αρκετά ψύχραιμος και να έχει παραδεχθεί στους αστυνομικούς στην κατάθεσή του, ότι κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Άλλωστε, την κακοποίηση επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση, όπως και η ομολογία του αγοριού που δήλωσε πως είχε πάει και στο σπίτι του ηλικιωμένου.
Τον 83χρονο, όπως σχολίασαν μερικοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσακίνων, για χρόνια φοβόντουσαν τα παιδιά, τα οποία τον απέφευγαν όταν τον έβλεπαν στην παιδική χαρά! Να θυμίσουμε πως ο 83χρονος, που πάσχει από ανίατη ασθένεια, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, την οποία αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σπεύδοντας στην παιδική χαρά και διαπιστώνοντας οι ίδιοι, καθώς φέρονται να είδαν με τα μάτια τους, την ασέλγεια.

 

Leave a Reply