ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πώς είδαν τις αλλαγές στη «ΦΩΝΗ» ο δήμαρχος και άλλοι επώνυμοι!

0

Μεγάλη υπόθεση η… εικόνα τελικά! Μεγάλη, όταν μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης, η οποία προϋποθέτει ίσους… όρους και «ίδια σταθμά»!  Ναι, το περιτύλιγμα προφανώς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, όταν η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο, όμως ειδικά στις μέρες μας, στον καιρό της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης, είναι αλήθεια πως κάνει τη διαφορά, προσδίδοντας το… κάτι παραπάνω στην αδιάκοπη προσπάθεια της πραγματικής καταγραφής και της έγκυρης ενημέρωσης!

Έτσι, η έγχρωμη «ΦΩΝΗ», η νέα έκδοση της εφημερίδας που χρόνια τώρα, στηρίζει αδιάκοπα την κοινωνία, ελέγχοντας την εξουσία και ενημερώνει αντικειμενικά τους πολίτες της Μεσσηνίας, προκάλεσε ευχάριστη αίσθηση… Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα, μηνύματα και επιστολές, για καλή επιτυχία και συνέχεια, αυτές αρκετών εκπροσώπων φορέων και Συλλόγων!
· Τις ευχές του, μας μετέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, δηλώνοντας την ευχάριστη έκπληξή του! Ο κ. Νίκας ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε αυτή τη νέα προσπάθεια, για την καταγραφή των γεγονότων της πόλης και του νομού και καλή συνέχεια στο έργο του εκδότη και διευθυντή Θανάση Τσαμούλη και του προσωπικού!

  • Καλή επιτυχία στο εγχείρημα, ευχήθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος επεσήμανε πως το χρώμα ομορφαίνει τα κείμενα και ευχήθηκε το εγχείρημα αυτό να έχει επιτυχία.
  • Ευχάριστη ήταν η… έκπληξη και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη, όταν χθες επιστρέφοντας στο γραφείο του από την Αθήνα βρήκε τα δύο έγχρωμα φύλλα της «Φ». Δεν πίστευα στα μάτια μου, είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε επίσης επιτυχία στο νέο εγχείρημα και την ποιοτική αναβάθμιση της εφημερίδας.
  • Επιστολή έστειλε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος. Ο κ. Γρηγορόπουλος, εντυπωσιασμένος από την αλλαγή, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο λειτούργημά μας, επισημαίνοντας πως «η «ΦΩΝΗ», σε αντίθεση με άλλους που υπηρετούν συμφέροντα, είναι έγκυρη και συνεπής, καταγράφοντας τα γεγονότα ως έχουν. Υπηρετεί την πολυφωνία και τη δημοκρατία με συνέπεια και μαχητική στάση εδώ και πολλά χρόνια!

Η διεύθυνση της «Φ» και το προσωπικό ευχαριστεί όλους για τις ευχές και πάνω απ’ όλους τους απλούς πολίτες – αναγνώστες για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται πως θα συνεχίσει στο δρόμο της αλήθειας και της πραγματικής ενημέρωσης, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Leave a Reply