ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα… βρόντηξε και ο Γρυπιώτης, με το ΦΟΔΣΑ να συνεδριάζει για  τα σκουπίδια εκλέγοντας νέο πρόεδρο!

0

Τον έναν  μετά τον άλλον, τρώνε… τους δημάρχους τα σκουπίδια, με το πολιτικό κόστος τεράστιο και τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τη διαχείρισή τους, κάθε άλλο, παρά εύκολη υπόθεση!

Έτσι λοιπόν, ύστερα από τη μάχη της μιας χούφτας δημάρχων της Πελοποννήσου, οι οποίοι διαφωνούν με τη λύση που προωθεί η Περιφέρεια και… τρέναραν όσο δε γινόταν, τη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), αυτή, θα πραγματοποιηθεί τελικά, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου!

Πέρα από το μείζον ζήτημα της διαχείρισης και το «πράσινο φως» που αναμένεται πως και πώς να ανάψει για την υπογραφή της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και την υλοποίηση του έργου, θα συζητηθεί η αποδοχή της παραίτησης του προέδρου του Φορέα Γιάννη Γρυπιώτη και η εκλογή νέου.

Έτσι, ο ΦΟΔΣΑ θα συνεδριάσει στη σκιά της παραίτησης Γρυπιώτη και με φόντο τις αντιδράσεις για το έργο της Περιφέρειας, το οποίο ωστόσο έχει πάρει το «ok» από την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, για την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για το σημαντικότατο αυτό έργο, που αναμένεται να δώσει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Πελοποννήσου.

Γ.Α.

Leave a Reply