ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκίνηση και βουβός πόνος για τον 18χρονο μαθητή Π. Παπαδέα!

0

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ

papadeas2

Στο πένθος, είναι βυθισμένη η πόλη της Καλαμάτας και ειδικά ο μαθητικός κόσμος, από τον άδικο χαμό του 18χρονου Παναγιώτη Παπαδέα, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο άτυχος νεαρός, μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, στις 8 το βράδυ, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ίδιο σημείο που είχε τρακάρει με τη μηχανή του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Γιάννης Πετρόγιαννης, ο οποίος επίσης κατέληξε στα τραύματά του.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, συνεκλήθη εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου, όπου φοιτούσε ο αδικοχαμένος νέος, αποφασίζοντας  να παραβρεθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί στην νεκρώσιμη ακολουθία, αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό των «Παιδικών Χωριών SOS» και να διευκολυνθούν οι μαθητές για να παραβρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία. Τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος μαθητή, όπως και οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας, ενώ το δυστύχημα αυτό, καθιστά επιτακτική την ανάγκη λήψης μέτρων στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

 

Leave a Reply