ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Αριστερά μάς οδηγεί σήμερα άφοβα στα «κοράκια» Δυτικού καπιταλισμού!

0

Πολλά  βλέπουν τα μάτια μας τελευταία. Μεταξύ αυτών των περίεργων και ηλιθίων πολιτικών πράξεων που παρακολουθούμε, συμπεριλαμβάνεται και η διαμαρτυρία της  Αριστεράς, που κυβερνά την χώρα επί τριάντα χρόνια, να ισχυρίζεται ότι για τις κακοδαιμονίες της κοινωνίας και την χρεοκοπία της χώρας υπεύθυνη είναι η Δεξιά.

Του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ
Κυπαρισσία

Το αποικιοκρατικό σύστημα που ελέγχει την χώρα μετά το 1945 επέλεξε την Αριστερά  για να ελέγχει με το λιγότερο δυνατόν κόστος την χώρα. Έκτοτε το ζήτημα πολιτικού ελέγχου των κοινωνικών τάξεων της χώρας βασίζεται μόνον στην αφηρημένη λέξη  «Αριστερά».

Όποιος την επικαλείται σπανίως διώκεται για οποιοδήποτε αδίκημα που διαπράττει αφού είναι αριστερός, άρα υπεράνθρωπος στην γνώση και τον χαρακτήρα. Εκείνοι βέβαια που είχαν την «ατυχία» να διωχθούν από τους «αντιδημοκράτες» της Δεξιάς ως σήμερα, τιμήθηκαν και υποστηρίχθηκαν δεόντως με συντάξεις, αγάλματα, τιμητικές διακρίσεις, κρατικές θέσεις και με πολιτικά αξιώματα.

Με λίγα λόγια έγιναν οι ελεγκτές μας και οι διαφωτιστές των τέκνων μας, για να γνωρίσουν αυτά στο μέλλον μεθόδους και τρόπους ούτως ώστε να γίνουν καιροσκόποι, τεμπέληδες και εκβιαστές! Μόνο η «αριστερή διανόηση» θα μπορούσε να βαφτίσει την υποαπασχόληση εργασία και τον εξευτελισμό της οικογένειας να συντηρείται από κάποιον κρατικό φορέα με 300 ευρώ τον μήνα, βοήθεια, δίκην επιχορηγήσεως από την φιλεύσπλαχνη Κυβέρνηση.  

Ταυτόχρονα αυτές τις ελεεινές επιχορηγήσεις τις παρουσιάζουν μέσα από ένα Βορειοκορεάτικου τύπου τηλεοπτικό σύστημα ως μοντέρνα οικονομική ανάπτυξη, που μπροστά της τύφλα να έχει ο καπιταλισμός. Για την ταμπακέρα τίποτε. Πως αυτοί οι άνθρωποι πτώχευσαν, πως μεταμορφώθηκαν σε επαίτες, γιατί άλλοι αυτοκτόνησαν επειδή δεν ήθελαν να πάνε στα «κοινωνικά συσσίτια» του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λένε τίποτε. Αορίστως και επιμόνως βέβαια οι διαφωτιστές της αριστεράς μας ενημερώνουν ότι φταίει η Δεξιά! Είναι γνωστόν πλέον ότι πρώτιστος στόχος της Αριστεράς σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι η «ρεμαλοποίηση» της κοινωνίας. Ειδικά στην  Ελλάδα  του σήμερα με τριακόσια ευρώ το μήνα έχομε δέσει χειροπόδαρα το εκλογικό σώμα, αφού ο «ρεμαλοποιημένος»  Έλληνας αρκείται στα λίγα,  επηρεασμένος από την σπουδαία αριστερή διανόηση σε έναν φραπέ,  ένα χοτ – ντογκ και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα. Τις λοιπές δαπάνες δεν τις έχομε ανάγκη γιατί είναι… ελαττώματα των πλουσίων!

Το ελληνικό κράτος έχει ανάγκη από χιλιάδες «χαχόλους» που δημιούργησε η «Πασοκοκρατία» των προηγουμένων δεκαετιών και τους «παρέδωσε» συν γυναιξί και τέκνοις στον ΣΥΡΙΖΑ. Κακώς αυταπατώμεθα ότι σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Την Ελλάδα σήμερα την κυβερνά το ΠΑΣΟΚ με νέα βέβαια ετικέτα. Είναι εκείνοι που ήθελαν τον Γιαρουζέλσκι και την Έλενα Τσαουσέσκου ως πρότυπα να καθοδηγούν τον Ελληνικό λαό, γιατί  ο Ρήγκαν, ο Ντε – Γκώλ, ο Αβέρωφ, κλπ, ήταν… δολοφόνοι των λαών! Πεντακόσιες χιλιάδες κοινωνικά επιδόματα και πεντακόσιες χιλιάδες μισθώματα των τριακοσίων ευρώ μέσω του ΟΑΕΔ δημιουργούν τον νέο «στρατό κατοχής» της χώρας. Αυτόν που είχε δημιουργήσει ο «μέγας» Ανδρέας Παπανδρέου με πανάκριβο όμως λειτουργικό κόστος.

Οι «μεραρχίες» των ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Ταχυδρομείου, ΕΣΥ, ΟΑΣΘ κλπ, των οποίων οι μισθοί υπερέβαιναν και αυτών που δίνονταν στο Κουβέιτ και το Κατάρ, παραμένουν ζωντανές και ενεργές έστω και με μικρότερο βαλάντιο. Τότε βέβαια πλήρωναν τα υπέρογκα δάνεια και τα εμβάσματα των Ελλήνων του εξωτερικού σε σκληρό νόμισμα, που τα έκλεβε το κράτος και τα αντάλλασε με άχυρο (δραχμή). Σήμερα αυτό το κόστος αλλά και τα τοκοχρεολύσια του παρελθόντος τα πληρώνει η πραγματική, αλλά πολύ μικρή, παραγωγική τάξη της χώρας, δηλαδή ο ευρισκόμενος σε απηνή διωγμό ιδιωτικός τομέας. Τις αμοιβές όμως της αριστερής κλίκας  που κατέχει όλη την εξουσιαστική δομή του κράτους (Πανεπιστήμια, κυβερνητικές θέσεις, Βουλή, Δημόσιοι οργανισμοί, τηλεοπτικά δίκτυα, κλπ.) δεν τις έχει αγγίξει η λιτότητα, αφού για την χρηματοδότηση αυτών υπάρχουν σκοτεινά δάνεια, αλλά και το ταλαιπωρημένο οικονομικό εισόδημα του πραγματικά εργαζόμενου Έλληνα πολίτη.

Κατά τα άλλα  η κοινωνία δεν πρέπει να στεναχωριέται γιατί η Αριστερά τής έχει εξασφαλίσει επίδομα έστω και μικρό, που πιθανόν να μην της το παρείχε η ανάλγητη Δεξιά! Η Αριστερά έχει κληρονομικά δικαιώματα, διότι αυτό που δεν επέτυχε την περίοδο 1945 – 1949 το πέτυχε σήμερα,  και οι επίγονοι  της περιόδου αυτής κάνουν καλά το έργο τους έστω και εβδομήντα χρόνια αργότερα.

Ένα εκατομμύριο Έλληνες υποσιτιζόμενοι αλλά επιδοτούμενοι όμως για το ψωμί της ημέρας από την «φιλεύσπλαχνη» Αριστερά,  χωρίς μάλιστα καμία διαμαρτυρία εξυπηρετούν τους νέους «χοτζάδες» του Ελληνισμού! Με τα απλά μαθηματικά οι νεόπτωχες τάξεις της χώρας που πληθυσμιακά υπερβαίνουν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο, έντεχνα οδηγούνται στην αντίληψη ότι υπάρχουν και ζουν από την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της Αριστεράς! Αυτό το εκατομμύριο πολλαπλασιαζόμενο επί τρία (ψήφοι) τους κατοχυρώνει την αθροιστική πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Με άλλα λόγια έχομε πλειοψηφική δικτατορία, αφού οι ψήφοι είναι προϊόν εντέχνου εξαγοράς και ωμού εκβιασμού. Πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτές οι στρατιές των υποαπασχολουμένων και των ανέργων θα ψηφίσουν αντίθετα. Πλανώνται οικτρά. Ο μηδενισμός και η αδιαφορία των συνεκτικών δομών μιας υγιούς κοινωνίας δημιουργεί άτομα αδιάφορα, μνησίκακα και αυτοκαταστροφικά. Αυτοί θα είναι στο μέλλον οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και θα αποτελούν πλειοψηφία. Οι χθεσινοί ψηφοφόροι του ήταν όλοι οι «Πασόκοι» που πίστευαν στην προπαγάνδα της Ελπίδας, δηλαδή να συνεχιστεί η παχυλή πληρωμή τους και να κάθονται γιατί απλά ήταν οπαδοί του μεγάλου Ανδρέα!

Πιστεύω μερικοί να ενθυμούνται το περιβόητο Πασοκικό σύνθημα της δεκαετίας του ογδόντα «Το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ». Αυτός είναι ο νέος στρατός του νέου ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) τα μέλη του οποίου ικανοποιούνται  με το μοναδικό σκεπτικό ότι μας κυβερνά η Αριστερά!

Οι Έλληνες πάντοτε ήταν αυτοκαταστροφικοί το ίδιο πράττουν και σήμερα, αφού η προπαγάνδα των αποικιοκρατών μέσω της Αριστεράς καλά κρατεί. Για όσους δεν είναι αμνήμονες θα ενθυμούνται τον περιβόητο Θούριο της αλήστου μνήμης αριστερής εφημερίδος «Ελευθεροτυπίας», «Στηρίζουμε την Αλλαγή ελέγχουμε την Εξουσία».

Οι αριστερές μάζες πάσχουν από το σύνδρομο της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα. Κανένας δεν θίγεται σήμερα από τους «Μαντέληδες» και τους «Τσοχαντζοπουλέους», επειδή όμως ανακαλύφθηκαν πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος μύθος, όπερ εγένετο και μας εμφανίσθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από το πουθενά! Με την ημιμάθεια που μας διακατέχει φυσικό επακόλουθο είναι η σκέψη μας να περιστρέφεται γύρω από τις υλιστικές ανικανοποίητες έξεις του χαρακτήρα μας.

Η κυβερνητική αλλά και η υπόλοιπη πολιτική και πολιτειακή φράξια έχει ανάγκη να μας εξάψει αυτές τις έξεις, οι οποίες μαθηματικά μας οδηγούν στην ιδιοτέλεια, μέσω της οποίας μας ελέγχουν καλύτερα διάφοροι κύκλοι μηδενιστικοί, οι οποίοι μας μετατρέπουν ως σύνολο σε όχλο.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ψηφίζουν σωρηδόν δικαιώματα και επιδόματα σε αυτούς τους κύκλους έτσι όπως τους έχουν υποδείξει οι αποικιοκράτες της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Αριστερά που δεν μπόρεσε το 1945 να μας οδηγήσει στην Μόσχα, μας οδηγεί όμως άφοβα σήμερα μετά από εβδομήντα χρόνια στα «κοράκια» της Δύσεως και του ισλαμισμού!

Οι οσφυοκάμπτες και οι γενίτσαροι επιβιώνουν άνετα σε οποιοδήποτε καθεστώς υποτελείας αρκεί να σιτίζονται δωρεάν και να ικανοποιούν τα ψυχοπαθητικά τους σύνδρομα όπως τους συμφέρει, με τον όρο βέβαια ότι δεν είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Αγαπητοί φίλοι της Αριστεράς, το βέβαιον είναι ότι η πλειάδα από εσάς δεν γνωρίζει τον Ηλιογάβαλο (Ρωμαίος Αυτοκράτορας), καλόν είναι να τον ανακαλύψετε και να τον διαβάσετε! Πιθανόν κάποια από τα στελέχη σας να τον γνωρίζουν (ιστορικά) λόγω του ότι πολλά από αυτά που ψηφίζουν στην Βουλή σήμερα συνέβησαν στον σύντομο αυτοκρατορικό του βίο. Πάντως όπως και να τον αναγνώσετε θα σας είναι χρήσιμος.

Leave a Reply