ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Από την Κάρυστο στο Ρέντη Πετρέας, Κωτσάκης και διεθνείς

0

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των Μεσογειακών αγώνων ξεκίνησε επί αθηναϊκού εδάφους, όπου βρίσκονται οι διεθνείς του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά από ένα κοπιαστικό 20ήμερο διπλών προπονήσεων και φιλικών αγώνων στην φιλόξενη Κάρυστο.
Πλέον οι διεθνείς μας μπαίνουν στην τελική ευθεία, μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση για την Ταραγόνα της Ισπανίας, την Τετάρτη 20 Ιουνίου από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με βάρη και γήπεδο, με τους παίκτες να δείχνουν ορεξάτοι και με διάθεση για δουλειά.
petreas
Πετρέας, Στιβαχτής:
«Ευκαιρία για διάκριση»

Από τους παλαιότερους παίκτες της Εθνικής Ανδρών, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας και ο Κώστας Στιβαχτής, μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr, του site της ΕΟΠΕ, για τη νέα προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την ευκαιρία που υπάρχει για διάκριση.
«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα. Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες» σχολίασε ο Κώστα Στιβαχτής.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο καλαματιανός captain, Γιώργος Πετρέας ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη οι διεθνείς μας να αρπάξουν την ευκαιρία που παρουσιάζεται…
«Για άλλη μία χρονιά έγινε ανανέωση στην Εθνική. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά να αγωνιστούν με το εθνόσημο και να αρπάξουν την ευκαιρία. Έχουμε πρώτα τους Μεσογειακούς Αγώνες, ωστόσο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ είναι ο μεγάλος μας στόχος» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αρκετοί προερχόμαστε από μία βεβαρημένη σεζόν και ευελπιστούμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, που είναι και το κυριότερο. Αρχηγό η ομάδα έχει τον Δημήτρη Τζούριτς που είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Δεν έχει όμως την δυνατότητα φέτος να είναι μαζί μας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά. Πρέπει να φτιάξει το κορμί του γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος. Τον χρειαζόμαστε και πρέπει να είναι παρών στις μεγάλες διοργανώσεις και όλοι μας προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του. Με την εμπειρία αρκετών αθλητών κρατάμε τις ισορροπίες στην ομάδα και με τους χαρακτήρες που έχει θα τα καταφέρουμε χωρίς δυσκολία».

Comments are closed.