ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Κράτησε στο δυναμικό της Σιδέρη, Μαθιόπουλο, Κουτίβα και Μιχόπουλο

0

Τέσσερις σημαντικούς μπασκετμπολίστες κράτησε στο δυναμικό της η Καλαμάτα BC, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να διατηρήσει τον βασικό κορμό και τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκε επιτυχώς την περασμένη χρονιά. Το αποτέλεσμα, άλλωστε, η άνοδος στην Γ΄ Εθνική δικαιώνει τις επιλογές του περσινού καλοκαιριού και φέτος η ομάδα θέλει να διατηρήσει την ομοιογένειά της ανανεώνοντας τις συνεργασίες της και με τους Δημήτρη Κουτίβα, Μιχάλη Μιχόπουλο, Γιώργο Μαθιόπουλο και Κωνσταντίνο Σιδέρη.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους αθλητές Δημήτρη Κουτίβα (5, 32, 2.07), Μιχάλη Μιχόπουλο (1, 19, 1.84) και Κωνσταντίνο Σιδέρη (1-2, 21, 1.82), οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας στη Γ’ Εθνική, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, στην νέα περιπέτεια που έρχεται για την ομάδα μας.»

Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τον Μαθιόπουλο που επίσης θα ενισχύσει την προσπάθεια της καλαματιανής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας…
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μαθιόπουλο (2, 29, 1.85).
Ο γκαρντ της ομάδας μας, που αναδείχθηκε φέτος δεύτερος σκόρερ και πρώτος σουτέρ τριών πόντων στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τροπαίου, θα βρίσκεται κοντά μας και την επόμενη χρονιά, στην νέα προσπάθεια μας στη Γ’ Εθνική, έχοντας τις δικές του παραστάσεις στην κατηγορία.
Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες, συμμετέχοντας στην επόμενη περιπέτεια μας.»

Comments are closed.