ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας κάνατε υπερήφανους»: τους πρωταθλητές του Boxe Savate τίμησε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα

0

Τιμητικές πλακέτες απένειμε την Τετάρτη η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα στους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Boxe Savate στο Βέλγιο.
Συγκεκριμένα σε εκδήλωση που έγινε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας , απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Βάθη Νικομάχη (χρυσό μετάλλιο 48 κιλά), Καρκαμπάση Σωτήριο (χρυσό μετάλλιο 33 κιλά), Ντούζα Ματέο (ασημένιο μετάλλιο 49 κιλά) και Χριστάκο Αλέξανδρο (2 ασημένια μετάλλια 33 και 36 κιλά).
img_5321
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός Σύμβουλος Καρράς Παναγιώτης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας Νταλιάνης Πέτρος, ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Φλουτσάκος Παναγιώτης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λυκούργος και Γιώργος Δρίτσας, η διευθύντρια Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκου, Βάνα Πολυχρονάκου, η διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, Αλέξη Αδαμαντία, η Πρόεδρος του Σωματείου LYKOURGOS SPARTAN FIGHTERS ACADEMY Τζένη Ηλιουπούλου καθώς και γονείς των αθλητών.
img_5328
Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για τις επιδόσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο λέγοντας ότι έκαναν όλους τους Λάκωνες υπερήφανους σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία. Επίσης συνεχάρη τους ομοσπονδιακούς προπονητές Λυκούργο και Γιώργο Δρίτσα, τους διευθυντές των σχολείων των αθλητών Αλέξη Αδαμαντία (1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης), Δαράκη Ελένη (2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης), Πολυχρονάκου Βάνα (Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου) και Ιωάννη Κονδυλόπουλο (4ο Γυμνάσιο Σπάρτης) καθώς και τους γονείς των αθλητών. Η κα Τζανετέα παρότρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό που καλλιεργεί ψυχή και σώμα και δημιουργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες με αξίες και ιδανικά και τους ευχήθηκε να στοχεύουν ψηλά στην ζωή τους γιατί με πίστη στους στόχους τους θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Comments are closed.