ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημερωτική συνάντηση προέδρου και προπονητή του ΠΣ “Η Καλαμάτα” με Αδαμόπουλο και Τζαμουράνη για τα Παλιάμπελα

0

Ενημερωτική συνάντηση για την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο στην περιοχή Παλιάμπελα, είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΣ “Η Καλαμάτα” Απόστολος Κουκούτσης και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος, με τον αντιδήμαρχο Συντήρησης Υποδομών του Δήμου Καλαμάτας Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλειο Τζαμουράνη, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο της ομάδας, στα Παλιάμπελα, οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν ώστε σύντομα το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση για την ιστορική ομάδα του νομού, ήταν τα θέματα που συζήτησαν διεξοδικά και σε πολύ καλό κλίμα κατά τη συνάντησή τους οι κ. Αδαμόπουλος, Τζαμουράνης, Κουκούτσης και Χριστόπουλος με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να δείχνουν καλή διάθεση ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι λύσεις.
Πιο συγκεκριμένα, αναλύθηκαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν στο εξής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο να βελτιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Comments are closed.