ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαιρινές ιστορίες (7)

0

ΝΙΚΑΜΕ και δεν το λέμε!! Το ξέρουμε μόνο εμείς, έτσι και αν τελικά χάσουμε θα μείνει μεταξύ μας!

ΕΛΕΓΕ ορεξάτος σε στιγμές έξαρσης και αν οι άλλοι δεν καταλάβαιναν, ουδόλως τον απασχολούσε.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ για άλλο ένα εξαιρετικό γουϊκέντ, όπου υπήρχε το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αλλά και οι βάτραχοι του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή και ακόμα έκθεση γλυπτών στην Αρχαία Μεσσήνη.

ΑΛΛΑ ούτε αυτά ήταν αρκετά και το πρόγραμμα περιλάμβανε και κολύμβηση, φαγητό και ποτό και ό,τι άλλο χρειάζεται κάθε άνθρωπος.

ΝΙΚΑΜΕ και δεν το λέμε, ξαναείπε και έσπευσε να πέσει στη θάλασσα.

***

ΟΤΑΝ βγήκε μέσα από τη θάλασσα, καθώς πάλευε με το δίχτυ έμοιαζε νεράιδα παγιδευμένη.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι και γοργόνα αν είχε λέπια, αλλά όχι δεν ήταν γυναίκα ψάρι, αλλά κάτι σαγηνευτικό που με τις κινήσεις της έχει αιχμαλωτίσει τα ασήμια της νύχτας που απλώνονταν γύρω της.

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ που έστελνε το δικό της σαγηνευτικό μήνυμα καθώς απλωνόταν στην άκρη της μυθικής παραλίας κερδίζοντας τις εντυπώσεις όσων την χειροκροτούσαν.

***

ΕΚΕΙ που χαλαρώναμε να’σου στο τηλέφωνο ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος να ανακοινώνει ότι βρίσκεται στην Καρδαμύλη και πίνει ούζα στο γιαλό στην αρχή της παραλίας των Ριτσών.

ΞΕΡΟ το μήνυμα και χωρίς καμία διάθεση πρόσκλησης εκ μέρους του.

 ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ δικαίως και δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από την ευρισκόμενη σε χαλάρωση παρέα στην παραλία της Χαλικούρας, εκεί όπου ο Τζορζ Μπρεκ είχε γνωρίσει τη γοργόνα της ζωής του.

***

ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ καλοκαιρινό πρωινό με τα τζιτζίκια να  τραγουδάνε και ο τσαχπίνης Φρόντο αεικίνητος πάντα, να τρέχει και να παίζει ανάμεσα στα τραπέζια.

Ο ΦΡΟΝΤΟ δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά ένα χαριτωμένο σκυλάκι που ξέρει να υπακούουν μόνο σε όποιους του δείχνουν αγάπη.

ΕΥΤΥΧΩΣ είναι τυχερός γιατί είναι αρκετοί εκείνοι που πηγαίνουν στη «Μπουκαδούρα» και τον αναζητούν.

ΟΠΩΣ τον αναζητά και εκείνος ο τύπος που είχε βρεθεί τυχαία στη Μπουκαδούρα και δήλωνε Γουηβέριος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύντομα εν μέσω θέρους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Παντές

 

Comments are closed.