ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mαγευτική η παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής

0

Σε μια μαγευτική θεατρική ατμόσφαιρα έγινε η πρεμιέρα των «Βάτραχων» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στην Καλαμάτα σήμερα το βράδυ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδωσαν όλη τη μαγεία του αρχαίου κείμενου που διδάχτηκαν από τη Δέσποινα Δρεπανιά που τα καθοδήγησε με πολύ αγάπη και έμπνευση. Η υπέροχη μουσική του Γιώργου Τσαγκάρη σε συνδυασμό με το επιβλητικό σκηνικό του Βενετσάνου Μπαλόπουλου, τις μάσκες και τα κοστούμια της Κατερίνας Μηλιαρέση, τις εντυπωσιακές χορογραφίες της Ναυσικάς Πέππα -Τριαντάρη ενθουσίασαν το κοινό που διέκοπτε με έντονο χειροκρότημα κάθε σκηνή του έργου.

«Τα ενθουσιώδη και συγκινητικά σχόλια των θεατών στο τέλος της παράστασης γέμισαν την καρδιά μας ικανοποίηση και χαρά, που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε για μια ακόμα φορά, μέσα από ένα πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον. αρχαίο κείμενο του Αριστοφάνη μια παράσταση υψηλής αισθητικής και ποιότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πειραματικής Σκηνής.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο Γιώργο Τσαγκάρη, μιας και φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατό του. Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον ανηψιό του, Δημήτρη Αρσενόπουλο, που προσέφερε τη μουσική.

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, τη θεατρική ομάδα και όλους όσους βοήθησαν να στηθεί το έργο αυτό.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας!

Σας περιμένουμε μέχρι το Σάββατο 14/7 στο Κάστρο, την Κυριακή στην Αρχαία Μεσσήνη (ώρα 19.00) και στο Διαβολίτσι την Παρασκευή 20/7, ώρα 21.00», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΗΜ. Για την Αρχαία Μεσσήνη υπάρχει πούλμαν για τη μετακίνηση των θεατών από και προς Καλαμάτα (κόστος 10 ευρώ). Η είσοδος  είναι ελεύθερη στον Αρχαιολογικό χώρο

Δηλώστε θέση στα τηλέφωνα: 2721082864, 6977437279, 6971540945

Comments are closed.