ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκινεί από τη Σιγκαπούρη ο Σωκράτης: Μια εβδομάδα το PLATEA θα δουλεύει για τους πυροπαθείς της Αττικής!

0

Στην πατρίδα του, χτυπά όσο μακριά κι αν βρίσκεται, όσο γνωστός κι αν έγινε, όσα χρήματα και αν κερδίζει πια, η καρδιά του διεθνή Έλληνα άσου του ποδοσφαίρου, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Άρσεναλ.

Ο Σωκράτης, πληροφορήθηκε την ανείπωτη τραγωδία της Αττικής, από τη Σιγκαπούρη, όπου βρίσκεται με τους «Κανονιέριδες», για το υπόλοιπο της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία συμμετέχει στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών και αποφάσισε –και εδώ- να παράσχει τη βοήθειά του. Έτσι, μίλησε απευθείας με Καλαμάτα και έδωσε… εντολή, τα έσοδα όλης της εβδομάδας του PLATEA, να διατεθούν στους πληγέντες, ενώ θα στηθεί και ένας… κουμπαράς στο κατάστημα, όπου όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, θα προσφέρει τον οβολό του, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Μάλιστα και αυτή η βοήθεια, έγινε… αθόρυβα, με μια ανάρτηση στο Facebook, στη σελίδα της γνωστής καφετέριας στο κέντρο της Καλαμάτας, στην οποία δε γίνεται πουθενά λόγος στο όνομά του! «Το PLATEA εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στους πληγέντες από την τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα μας. Μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη, τα έσοδα όλης της εβδομάδας του καταστήματος θα δοθούν στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Επίσης, από σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα, θα συγκεντρώνονται χρήματα σε κουτί που υπάρχει στο κατάστημα για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένο», ανέφερε η λιτή ανάρτηση, με τον δικό μας Σωκράτη να μην ξεχνά τον τόπο και την πόλη του, τον οποίο πάντα επισκέπτεται με την υπέροχη οικογένειά του και στηρίζει όσο και όπως μπορεί!

Comments are closed.