ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με στόφα πρωταθλήτριας και στην Τρίπολη η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου του ΟΑ Καλαμάτας

0

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Ε3

Με στόφα πρωταθλήτριας παρουσιάστηκε και στην Τρίπολη η νεαρή τενίστρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου αποδεικνύοντας πως είναι …γεννημένη για διακρίσεις πανηγυρίζοντας στην αρκαδική πρωτεύουσα τον δεύτερο τίτλο της μέσα σε λίγους μήνες στα κορίτσια 12 ετών καθώς στις αρχές του καλοκαιριού ήταν νικήτρια και στην Κεφαλλονιά, επιβεβαιώνοντας έτσι την κυριαρχία της στην Πελοπόννησο.
Χάρη στο αθλητικό της ήθος, το ταλέντο και τη δίψα της για το καλύτερο, η νεαρή αθλήτρια από την Καλαμάτα κατέκτησε την πρωτιά και αρκετά καλά πλασαρίσματα στο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις Ε3 για αθλητές κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών που έγινε στην Τρίπολη.
Η 12χρονη τενίστρια, η οποία θυμίζουμε στα τέλη Ιουλίου είχε μπεί στην τετράδα του Πανελλήνιου Ε2 που είχε γίνει στον Βόλο, νίκησε στην Τρίπολη τις Νικολακοπούλου (Χρυσός ΟΑ), Τούλα (ΑΟΑ Πατρών) και Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) στον τελικό.
Στην ίδια κατηγορία (Κ12) η Ηλιάνα Αθανασοπούλου έφτασε στα προημιτελικά και η Λήδα Μπλουγούρα έφτασε στην φάση των “16”.
Στα κορίτσια Κ16 η Αγγελική Κουλουμπού πέρασε δυο γύρους και αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ομοίως και η Γκέρι Ασένοβα η οποία αποκλείστηκε στην 8άδα από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Χρυσούλα Κανελλάκη.

Στους «16» έφθασαν Ντύλαν
και Έκτορας Παπανικολάου
Στα αγόρια A16 ο Ντύλαν Παπανικολάου αποκλείστηκε στους “16”, όπως και ο Έκτορας Παπανικολάου στα αγόρια A12. Στην ίδια κατηγορία οι Σπανός Αγαθοκλής, Χιώτης Δημήτρης και Μουτζούρης-Δικαίος Διονύσης αποκλείστηκαν στους «32».
● Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του ΟΑ Καλαμάτας είναι το προπαιδικό πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών που θα γίνει στο Ξυλόκαστρο το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Comments are closed.