ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γεωργία VS Κωνσταντινέα!

0

Ο Πετράν, τα fake news, τα τηλεφωνήματα και η δημόσια επίθεσή του εναντίον μου, που προφανώς και δεν ήταν φασιστική…

Μόνο τη «Φ» και μάλιστα, όχι πρώτη φορά, κάλεσε για… παρατηρήσεις, στενός συνεργάτης του Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος μας… τράβηξε το αυτί, για την άσκηση του δημοκρατικού μας δικαιώματος, στο πλαίσιο της ελευθερίας του Τύπου και του λόγου, να σχολιάσουμε ως λειτουργοί, κάτι που είδαμε άλλου (και πάλι) και δεν… προκαλέσαμε εμείς, το οποίο είχε στο επίκεντρο, τον Μεσσήνιο βουλευτή!

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του κ. Κωνσταντινέα, κάλεσε …αμέτρητες φορές στο προσωπικό μου κινητό, τόσες, που επειδή προφανώς και δεν είχα καταχωρήσει τον αριθμό του στις επαφές, τρόμαξα μην έπαθε κανείς κανα κακό… και μου είπε επί λέξει, πως γράφω «ψευδές» ειδήσεις! Ρώτησα λοιπόν με απορία, τι εννοεί (αφού όχι να το… παινευτούμε, αλλά αυτό τουλάχιστον, 21 χρόνια τώρα, δεν έχει βρεθεί κανείς να μας το καταλογίσει) και μου απάντησε, πως η αναδημοσίευση της φωτογραφίας που έπαιξε σε πάρα πολλά site (πριν φυσικά), είναι εκ μέρους μας, fake news. Ο λόγος, για τη φωτογραφία, απ’ όταν πέρυσι, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι στο ΓΝΑ, την οποία κάποιος, όπως μας είπε, υπέκλεψε από τον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή στο Facebook και… κυκλοφόρησε ως καινούρια, μετά την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή και τη βραχεία -για προληπτικούς λόγους- παραμονή του, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας! Ο κ. Κωνσταντινέας μάλιστα, λίγο αργότερα, έπαψε να έχει δημόσιο το προφίλ του στο Facebook, σε μια προσπάθεια μάλλον, να αντιμετωπίσει τους «εχθρούς»! Αυτή, ήταν η δεύτερη φορά που τηλεφώνησε! Την πρώτη, το έκανε ο ίδιος προσωπικά, με αφορμή πάλι μια αναδημοσίευση φωτογραφίας από τρία site, από ένα bachelor στο οποίο συμμετείχε, στη Μύκονο…
Για να δούμε, πριν τριτώσει το… καλό, θα μου τηλεφωνήσει να ζητήσει συγγνώμη, που μου επιτέθηκε σε έντονο ύφος, φραστικά, σε γνωστή καφετέρια της Βαλαωρίτου πριν δυόμισι περίπου χρόνια, μπροστά σε πάρα πολλούς μάρτυρες και τον ανήλικο γιο μου, για ένα σχόλιο που είχα αναρτήσει στον προσωπικό(!) μου λογαριασμό στο Facebook και δεν είχε καταλάβει καν, αφού αναφερόταν στο πολιτικό σύστημα γενικά… και όχι στον ίδιο ή μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ; Περιμένω! Όχι γιατί έχω καμιά… ανάγκη, ίσα – ίσα! «Παράσημα», είναι στο λειτούργημά μας αυτά! Αλλά… έτσι, βρε αδερφέ, για να μάθουμε όλοι μαζί, τι είναι «φασισμός» και πόσο άσχημος είναι, αν… αριστεροφέρνει και προέρχεται από έναν άνδρα, σχεδόν 2 μέτρα, με φωνή δυνατή, που ωρύεται και επιχειρεί να ξεφτιλίσει δημόσια, μια γυναίκα (η οποία τότε δεν εργαζόταν καν, σε κάποιο Μέσο) 1,71, 58 κιλά, την οποία κρατούσε από το χέρι, ο γιος της, που δεν είχε κλείσει τα 7 του χρόνια!!!
Αυτά και… καληνύχτα μας κυρίες, κύριοι και κ. βουλευτά!

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Comments are closed.