ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι υποψηφιότητες με κομματικό πρόσημο, ανασταλτικές για το μέλλον της Καλαμάτας

0

ΑΠΟ το μακρινό πια 2006, είχε να προκύψει τέτοιας έκτασης ονοματολογία για υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας και φτάνοντας αισίως έστω και εν μέσω πολλαπλών εμποδίων στο 2018 βρισκόμαστε ξανά μπροστά στο ίδιο φαινόμενο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ένα σωρό, ανεπισήμως προς το παρόν, ενώ ο σχετικός κατάλογος  αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερος, όσο θα προχωράμε προς την εποχή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ τα ονόματα για άλλη μια φορά είναι περιττό αφού ήδη έχουν αναφερθεί αμέτρητες φορές από άλλους και σε άλλες στήλες.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ έτσι κι αλλιώς δεν είναι τα ονόματα που ακούγονται αλλά τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα ονόματα.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί δεν αντιπροσωπεύουν κάτι καινούργιο γιο το Δήμο Καλαμάτας και καμία νέα δυναμική δεν έρχονται να υποστηρίξουν από τη στιγμή κιόλας που αναζητούν ένα κομματικό φορέα να τους υποστηρίξει στην επιλογή τους.

ΕΙΝΑΙ προφανώς πως η Καλαμάτα δεν χρειάζεται πλέον τέτοιου είδους υποψηφιότητες , αν θέλει να κάνει το επόμενο μεγάλη βήμα στη νέα εποχή.

Η ΣΤΙΓΜΗ για μια υποψηφιότητα που θα μπορεί να εκπροσωπήσει την πόλη επαρκώς έξω από τα στενά όριά της έχει έρθει και μια τέτοια υποψηφιότητα σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να βασίζεται και να καθορίζεται από τις οποιεσδήποτε κομματικές επιλογές σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα ονόματα που ως τώρα ακούγονται μόνο με κομματική στήριξη μπορούν να σταθούν και αν αυτό τελικά είναι το ζητούμενο ετοιμαστείτε για ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω.

***

ΚΙ ΕΝΩ οι αυτοδιοικητικές εξελίξεις στην αισιόδοξη πόλη των ονειρικών ιβίσκων τρέχουν, ο αειθαλής Μπάμπαρος παλαιόθεν έγκριτος πολίτης, κατ’ ευφημισμόν βεβαίως, συνεχίζει τα πρωινά σουλάτσα του στη Ναυαρίνου πριν καταλήξει για μακροβούτι  «στο κύμα» όπως χρόνια τώρα το συνηθίζει.

ΦΥΣΙΚΑ και έχει άποψη για τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα, την οποία και ευθαρσώς εκφράζει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Αν όχι, την παίρνει μόνος του και ησυχάζει κάνοντας τους άλλους να ανησυχήσουν.

***

ΑΦΟΥ ο Κοτζιάς αναγκάστηκε λόγω Καμμένου να παραιτηθεί, τότε είναι ολοφάνερο πως κάτι σοβαρό «τρέχει στα γύφτικα» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ επιφυλακτικοί γιατί σε κάθε περίπτωση το σημαντικότερο κεφάλαιο στην παρέα αυτή παραμένει ο Τσίπρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα του ΣΥΡΙΖΑ για την μετεξέλιξή του έχει ήδη αρχίσει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.