ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αισιόδοξος ο Κώστας Αγγελόπουλος για το μέλλον της Τριφυλίας: Ξενοδόχοι και ιδιωτική πρωτοβουλία μπορούν να απογειώσουν τον τουρισμό!

0

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ έχει δυνάμεις που μπορούν να απογειώσουν τον τουρισμό, δήλωσε στο περιθώριο των εκλογών που έγιναν πρόσφατα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Τριφυλίας, ο τέως  πρόεδρος, πλέον,  Κώστας Αγγελόπουλος. Ο ίδιος μιλώντας στο kyparissianews.com μαζί με το ευχαριστήριο κείμενο για τις εκλογές, εξέφρασε την ελπίδα η νέα διοίκηση να χαράξει νέους δρόμους για την ανάδειξη και αξιοποίηση του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος  της Τριφυλίας.

Απευθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε ότι: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να είμαι έξι χρόνια πρόεδρος στο σύλλογο μας. Όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, νιώθω λύπη και χαρά μαζί. Λύπη γιατί φεύγω από το Δ.Σ. μετά από 16 χρόνια πορείας και χαρά που ο σύλλογος ιδρύθηκε από εμένα και τις αδελφές Χριστοδούλου, Γεωργία και Μιμίκα με αξιόλογη πορεία.

Πηγαίνοντας στις εκθέσεις της Περιφέρειας έως τότε δεν υπήρχε καμία προβολή της Τριφυλίας ως τουριστικό προορισμό για αυτό αποφασίσαμε την ίδρυση του Συλλόγου. Κάνοντας αποτίμηση του έργου, συγκρίνοντας το βεβαίως με άλλους μεγαλύτερους Συλλόγους, πιστεύω πως πετύχαμε τους στόχους μας. Εκτός από τις εγχώριες εκθέσεις συμμετείχαμε ακόμα και σε διεθνείς εκθέσεις όπως Λονδίνο, Στοκχόλμη και Μιλάνο.

Επίσης είχαμε ενεργό ρόλο σε κάθε δράση Δήμου – Περιφέρειας – Κράτους, βοηθούσαμε συμβουλευτικά και πολλές φορές ασκούσαμε πίεση για την ορθή και άμεση λύση των προβλημάτων. Ο Σύλλογος αφουγκραζόταν τα προβλήματα των μελών μας και βοηθούσε τον καθένα συνάδελφο προσωπικά σε οτιδήποτε χρειαζόταν.

Συνάδελφοι, ο τουρισμός είναι μονόδρομος, η Μεσσηνία αλλάζει! Οι τεράστιες επενδύσεις που γίνονται στην Costa Navarino αλλάζουν ριζικά το τουριστικό χάρτης περιοχής και μας γεμίζουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα πρέπει όλοι εμείς οι άνθρωποι του τουρισμού σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς να κάνουμε το καθήκον μας για να μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. να πετύχει το έργο του και να πάει το σύλλογο ακόμη πιο ψηλά και για αυτό θα υπάρχει έμπρακτα η συμπαράστασή μας, όταν και εφόσον χρειαστεί”. Τέλος, δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο νέο σχήμα που προέκυψε για να το στηρίξει και να το ενισχύσει με την αρωγή του σε ό,τι χρειαστεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Comments are closed.