ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομογενής από τις ΗΠΑ βοήθησε σε ανακαίνιση του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών!

0

ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΕΝΑΝ ομογενή, που μακάρι να βρει κι άλλους άξιους μιμητές ευχαρίστησε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών Δημήτρης Σωτηρόπουλος για την δωρεά του στην ανακαίνιση του κτιρίου, που αποτελεί μέγιστη προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Συγκεκριμένα ο διευθυντής του Κ.Υ. Φιλιατρών αναφέρει σε δημόσια δήλωσή του:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

«Είμαι ξανά στην ευχάριστη θέση, ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια τον συμπατριώτη μας Σταμάτη Ηλιάδη, ομογενή κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του και πάλι, προς το Κέντρο Υγείας της πόλης μας.Ο συμπατριώτης μας συνέχισε την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας. Φέτος ανέλαβε και χρηματοδότησε τον γενικό εσωτερικό ελαιοχρωματισμό και την αντικατάσταση σχεδόν όλων των φωτιστικών σωμάτων. Προ δύο ετών ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του Κέντρου Υγείας.

Η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας είναι μεγάλο και συνεχές.

Η συνεχής υποβάθμιση της πόλης μας και ο φόβος περαιτέρω υποβάθμισης, με το πιθανό κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, δεν τον αφήνουν αδιάφορο, παρ’ ότι δεν κατοικεί μόνιμα στα Φιλιατρά, και με τις όποιες δυνάμεις του, προσπαθεί κι αυτός να κρατήσουμε ανοιχτό και στελεχωμένο το Κέντρο Υγείας. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες, που έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν τον τόπο μας».

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποτελεί πραγματικά μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, σε εποχές οικονομικής κρίσης, συμπατριώτες μας – όπου γης – οι οποίοι έχουν οικονομική δυνατότητα, να διαθέτουν από το πλεόνασμά τους για τη στήριξη των υποδομών υγείας. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Τριφυλία διαθέτει πολλούς που με τις δωρεές τους έχουν στηρίξει σημαντικά τις υποδομές υγείας (κυρίως το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας) και κατ’ επέκταση τους συμπολίτες μας!

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.