Αγώνας αλιείας από τον Νηρέα Καλαμάτας στις 24 Μαρτίου στο «Χιλιόμετρο» αφιερωμένος στη μνήμη της Αδαμαντίας Κωνσταντινέα

0

 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 8 π.μ ο Σύλλογος αγωνιστικής αλιείας Μεσσηνίας, Νηρέας Καλαμάτας, διοργανώνει τον αγώνα «2ο Canna da riva race 2019 – Memorial Adamantia Konstantinea». Πρόκειται για αγώνα αλιείας με φελλό με τις τεχνικές εγγλέζικο και μπολονέζ που θα πραγματοποιηθεί στην εξωτερική πλευρά του «χιλιομέτρου» στο λιμάνι της πόλης και είναι αφιερωμένος στην μνήμη της Αδαμαντίας Κωνσταντινέα, συζύγου του Γεν. Αρχηγού του Νηρέα, Νάσου Βουγιουκλή. Η Αδαμαντία Κωνσταντινέα απεβίωσε σε τραγικό εργατικό ατύχημα ανήμερα της Υπαπαντής του Χριστού (2/2/2019) στην Καλαμάτα.

Δεν θα υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχης αλλά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε ίδρυμα προστασίας παιδιών. Γι’ αυτό τον σκοπό τρόφιμα και διάφορα αλλά είδη πρώτης ανάγκης, μπορούν επίσης να προσφέρουν και όσοι επιθυμούν να συνδράμουν και να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στην ιδιαίτερη αυτή αθλητική εκδήλωση.

Μετά το πέρας του αγώνα θα βραβευθούν οι πέντε πρώτοι αθλητές ή αθλήτριες της κατάταξης και ο αθλητής /τρια που θα αλιεύσει το μεγαλύτερο ψάρι του αγώνα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «2ου Canna Da Riva Race 2019 -Memorial Adamantia Konstantinea»

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ώρα 06.00: Συγκέντρωση – Κληρώσεις

Ώρα 07.00: Είσοδος στις ψαρεύτρες – Βυθομετρήσεις

Ώρα 07.30: Έναρξη μαλαγρώματος

Ώρα 08.00: Έναρξη

Ώρα 13.00: Λήξη

Ώρα 13:30: Ζύγισμα – αποτελέσματα

Ώρα 14.00: Βραβεύσεις

 

Share.