fbpx

Χρήστος Αρχοντής: υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ” του υποψηφίου δημάρχου ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ. 

0

‘Αγαπητοί συνδημότες 
Είμαι υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου με τον συνδυασμό “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ” του υποψηφίου δημάρχου ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ.
Είμαι γιός του αείμνηστου Στέφανου Αρχοντή, εφοριακού υπαλλήλου και της μανιάτισσας Ευσταθίας το γένος Νικολάου Λεκέα. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Μαρία Κων. Κουβαρά και έχω δύο παιδιά την Ευσταθία που είναι φοιτήτρια της Γαλλικής Φιλολογίας και την Κυριακή που είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου. Εχω αδελφό τον Θαναση Αρχοντή που κατοικει με την οικογένειά του και εργάζεται μονιμα στην Καρδαμύλη.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στην Καλαμάτα. Από το 1986 ασκώ δικηγορία στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία στο Καποδιστριακό και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Από το 1999 συνεργάζομαι ως Νομικός Σύμβουλος με το Νοσοκομείο Καλαμάτας και με την ίδια ιδιότητα με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου (ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.Π.Ε). Έχω διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι) Καλαμάτας (1994 – 2001) και έχω διδάξει νομικά μαθήματα στα Τμήματα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υγείας Πρόνοιας και Ελεγκτικών και Ασφαλιστικών Εργασιών. Υπηρέτησα ως Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), και στην Περιφερειακή Δ/νση Ν. Μεσσηνίας. Συνεργάσθηκα ως νομικός σύμβουλος με τον Δήμο Καλαμάτας επί δημαρχοντίας του αείμνηστου δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη, με άλλους δήμους του Ν. Μεσσηνίας και με Τραπεζικούς Οργανισμούς. Αρθρογράφησα και ήμουν μέλος της συντακτικής επιτροπής του ιστορικού, λαογραφικού και λογοτεχνικού περιοδικού «ΕΚΦΡΑΣΗ». Αρθρογραφώ τακτικά σε τοπικές εφημερίδες. Έχω υπηρετήσει ως μέλος του Δ.Σ. στην Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας και σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Υπήρξα πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ». Ιδρυτικό μέλος του ΔΣ της «ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ».

Η πολύχρονη παρουσία μου στην μαχόμενη δικηγορία, οι δημοκρατικές μου καταβολές, η αδιάλειπτη, πολύπλευρη πολιτιστική μου δράση και η γνώση των κοινωνικών προβλημάτων που πιστεύω πως κατέχω, με οδήγησαν στην απόφαση να σας ζητήσω ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ” με υποψήφιο δήμαρχο τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ για να συνεισφέρω στη βάση του συγκροτημένου στρατηγικού σχεδιασμού που έχει σχεδιάσει με το πρόγραμμα του που εγγυάται την αναπτυξιακή ταυτότητα της αγαπημένης μας πόλης και των κοινοτήτων της. 
Οι αξίες που με συνοδεύουν μέχρι σήμερα στη ζωή μου, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην πολιτική μου δράση μέσα στον Δήμο Καλαμάτας, εάν με τιμήσετε με την ψήφο Σας.
Δεν με ενδιαφέρει ο Δήμος ούτε ως εφαλτήριο για άλλες πολιτικές επιδιώξεις, ούτε για απόκτηση αξιωμάτων, ούτε για να ενισχύσω τα εισοδήματά μου.
Ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά σε υπερθετικό βαθμό την ανιδιοτέλειά του, το ήθος του, την εντιμότητά του, την ταπεινότητά του και την εργατικότητά του.
Ζητώ να με εμπιστευθείτε, να με ενδυναμώσετε με την ψήφο σας για να κάνουμε την πόλη μας ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟ με πρωτεργάτη τον γνωστό στην πόλη από τη μακρόχρονη θητεία του στο δήμο σε επιτελικές θέσεις, άξιο δήμαρχο, πολιτικό μηχανικό ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ, που εγγυάται με την γνώση και την εμπειρία του την δημιουργία μιας όμορφης πόλης, μιας πόλης πολιτισμού, πόλης σύγχρονης, ανθρωποκεντρικής, μιας πόλης ανάπτυξης, συμμετοχής και διαλόγου, μιας πόλης ζωής. ”
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ, κείμενο

Share.