fbpx

Δυναμικά συνεχίζει ο Θανάσης Βασιλόπουλος – Ανακοίνωσε 5 ακόμη υποψηφίους

0

ΔΥΝΑΜΙΚΑ συνεχίζει στη διεκδίκηση της δημαρχοντίας της Καλαμάτας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πέντε ακόμη υποψηφίους, ανάμεσα στους οποίους και νυν σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης Νίκα.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης, του Κοινωνικού Φορέα, της Κεντρικής Αγοράς και της ΔΕΥΑΚ, Γιάννη Μπάκα, τον πρόεδρο της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ και της επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Καλαμάτας, Γιώργος Φάββα, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας «Αγία Τριάδα» και της «Συμπαράστασης στη δυτική γειτονιά», Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, την ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, Χρύσα Αναζίκου και την εκπαιδεύτρια παραδοσιακών τεχνών και ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου γυναικών Σπερχογείας και πρόεδρο του συλλόγου «Οι φίλοι της Παράδοσης», Εφη Γεωργανά. «Είναι άνθρωποι με προσφορά, με ιδέες, με όραμα, με διάθεση για δουλειά και έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο: Να είναι πραγματικοί, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος ευχαριστώντας τους, με όλους με τη σειρά τους, να στέκονται στην προσφορά του στην πόλη και το ήθος του.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ…

«Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι μια αυθεντική λαϊκή φωνή. Είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών νομού Μεσσηνίας και ως εκ τούτου είναι εκφραστής των μικρών και αδυνάτων, των μικρομεσαίων. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκφράζει με το πιο καλύτερο και δυνατό τρόπο τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας. Είμαι μαζί με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί διαθέτει τις αυθεντικές περγαμηνές της ζωής. Διαθέτει τα ένσημα στη επαγγελματική του διαδρομή. Διαθέτει τα ένσημα στη κοινωνική του πορεία. Διαθέτει τα ένσημα στο αυτοδιοικητικό πεδίο», ανέφερε ο Γιάννης Μπάκας. «Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι σημαντικές για τον τόπο μας. Η νέα Δημοτική Αρχή θα προκύψει με έναν νέο νόμο όπου σίγουρα  θα χρειαστούν συγκλίσεις και συνεννοήσεις  και  με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις. Στη νέα αυτή προσπάθεια δηλώνω με την σειρά μου και εγώ παρών   στο πλευρό του νέου επικεφαλής του συνδυασμού μας Θανάση Βασιλόπουλου, του νέου αυτοδιοικητικού μας  ηγέτη, που προέκυψε μέσα  από μία προσυμφωνημένη και δημοκρατική διαδικασία, όπου το αποτέλεσμα δέσμευε όλους όσους συμμετείχαν, να ακολουθήσουν και να στηρίξουν εκείνον που θα επέλεγαν οι πολλοί. Με αυτόν πλέον καλούμαστε να συγκλίνουμε και να διαμορφώσουμε μέσα από τις προτάσεις  μας το πρόγραμμά μας, για τα χωριά και την πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε,  για να συμβάλλουμε δημιουργικά σε ένα Δήμο Καλαμάτας με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με την ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων στις υποδομές του, αλλά και με την συνέχεια και δημιουργία σημαντικών εκδηλώσεων, που  θα του δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα  να καταστεί ο πρώτος τουριστικός προορισμός», δήλωσε ο Γιώργος Φάββας, κάνοντας ειδική μνεία στον τουρισμό, τις υποδομές, την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα και την καθημερινότητα.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

«Με χαρά δέχτηκα το κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Θανάση, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, έχοντας ως όραμα να οδηγήσει την πόλη μας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Ο λόγος που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι η αγάπη μου για την πόλη μου και ειδικότερα για τη γειτονιά μου, τη συνοικία της Αγίας Τριάδας. Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Καλαμάτα να γίνει μια σύγχρονη πόλη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια την θέση που της αρμόζει. Ήδη από το 2011 ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά από τη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας «Αγία Τριάδα», προωθώντας όχι μόνο την πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου, αλλά και την κοινωνική του δράση με τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, εράνων για την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας, όταν υπάρχουν έκτακτες ανάγκες και την διοργάνωση επιχειρήσεων καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της περιοχής», είπε ο Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος. «Αποτελεί πεποίθησή μου ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά και να συμβάλλουμε και εμείς στη διαμόρφωση των προτάσεων  και των θέσεων στα βασικά ζητήματα του Δήμου μας στον οποίον ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Επέλεξα το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης με έργα και όχι με λόγια, γιατί αυτό χρειαζόμαστε. Ανθρώπους των έργων και των πράξεων προκειμένου να κάνουμε το Δήμο μας ακόμη καλύτερο. Και σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρούσα», επεσήμανε η Χρύσα Αναζίκου. «Θέλω να ευχαριστήσω το Θανάση το Βασιλόπουλο για το κάλεσμά του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας. Μετά από χρόνια παρουσίας μου στα πολιτιστικά του Δήμου μας και την συνεχής συνεργασία μας, γνώρισα έναν εργατικό, δημιουργικό και άριστο συνεργάτη, χωρίς να τον διακατέχει η απόσταση ενός αιρετού! Αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί για να με κάνουν να πω, ναι, θα είμαι και εγώ μαζί σου», σημείωσε με τη σειρά της, η Εφη Γεωργανά.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου
Share.