fbpx

Δυναμική παρουσίαση της “Δύναμης Δημιουργίας” από τον Γιώργο Αθανασόπουλο στη Μεσσήνη

0

Με σκληρή κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, πραγματοποίησε την πρώτη του, μεγάλη εκδήλωση, στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνδυασμού του “Δύναμη Δημιουργίας”, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν πολλά “γαλάζια” στελέχη, πρώην βουλευτές, πολιτευτές, νυν, πρώην και υποψήφιοι δήμαρχοι, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, της ΝΔ και αρκετοί απλοί πολίτες, ο κ. Αθανασόπουλος, έθεσε τους βασικούς τους στόχους για το Δήμο, τον οποίο οραματίζεται να χαράξει μια ξεχωριστή πορεία στο… δρόμο της Ευρώπης. Βασικό μέλημα για τον υποψήφιο δήμαρχο, είναι η αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών, με απαίτηση αύξησης αστυνόμευσης, Δημοτική Αστυνομία και ένταξη των μελών ευπαθών ομάδων.

 

Επόμενος βασικός στόχος, είναι η πολυπόθητη ανάπτυξη, η οποία όπως είπε, για να μη μείνει στα χαρτιά, πρέπει να διεκδικηθεί σε πολλά επίπεδα, πέραν του οικονομικού. Στην κοινωνία και τον πολιτισμό, με ενίσχυση φυσικά, όλων των παραγωγικών τάξεων, με λήψη μέτρων και κίνητρα, για τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον έμπορο, τον ελεύθερο επαγγελματία και τον εργάτη. Βασικός πυλώνας για τον κ. Αθανασόπουλο, είναι επίσης, η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και η εξεύρεση λύσης σε σειρά ζητημάτων, όπως το μείζον θέμα της δακοπροσβολής. Παράλληλα, ο Γιώργος Αθανασόπουλος δεσμεύτηκε για την ίδρυση γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης για όλα τα προϊόντα και όχι μόνο για την ελιά και βελτίωση αγροτικού και επαρχιακού δικτύου.

 

Ο τουρισμός, είναι μια ακόμη προτεραιότητατητα, αφού όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, η Μεσσήνη και η ευρύτερη περιοχής, αποτελεί προορισμό, αλλά και η ανάδειξη και αξιοποίηση μνημείων. Τρίτος βασικός πυλώνας του Συνδυασμού, είναι η εμπέδωση μιας νέας αντίληψης στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου. “Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε απλά, να σεβόμαστε την άλλη άποψη, να υπάρχει πολιτικός πολιτισμός και να δώσουμε βάρος στην καθαριότητα και την ανακύκλωση”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος ξεδίπλωσε το όραμά του για εκπόνηση νέας κυκλοφοριακής μελέτης, θέτοντας θέματα όπως η αντιδιαβρωτική προστασία και τα ζητήματα φυσικά, της καθημερινότητας των πολιτών. “Αυτή, είναι μια στιγμή αφετηρίας και ευθύνης! Η «Δύναμη Δημιουργίας», με την ενεργή, δυνατή και αποφασιστική σας στήριξη, θα μπορέσει να δημιουργήσει το νέο Δήμο Μεσσήνης, της Ασφάλειας και της σιγουριάς. Συγκροτούμε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο με γνώμονα την αξιοκρατία, με υποψηφίους από όλα τα κοινωνικά στρώματα που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και τον ενθουσιασμό, για να κάνουμε έναν δυνατό και δημιουργικό Δήμο Μεσσήνης. Ο δήμαρχος, είναι ένας από τους πολίτες, όχι πάνω από τους πολίτες. Θα ακούσουμε τους πάντες, πόρτα – πόρτα και το πρόβλημα του κάθε πολίτη, θα γίνει πρόβλημά μας”, δήλωσε καταλήγοντας στην παρουσίασή του ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

 

 

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι πολιτευτές Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης και ο άνθρωπος από τον οποίο πήρε σκυτάλη ο κ. Αθανασόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος, ο γιος του αειμνήστου δημάρχου Μεσσήνης και στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Πτωχός και πολλά ακόμη κομματικά στελέχη και δημότες της Μεσσήνης. Λεπτομέρειες από την παρουσίαση, μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση της “ΦΩΝΗΣ”, μεθαύριο, Τετάρτη 16 του μηνός.

Share.