fbpx

«Φλος του ναι» για το debate που ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης!

0

ΜΑΖΙΚΟ, είναι το «ναι» στην πρόσκληση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τηλεμαχία, των υποψηφίων των υπολοίπων παρατάξεων, καθώς εκτός από τους Νίκα, Μπουντρούκα, Δέδε, Πετράκο και Γόντικα, θετικά απάντησαν και οι τρεις ακόμη υποψήφιοι που απέμεναν. «Το έχουμε δηλώσει και δημόσια ότι είμαστε υπέρ του ντιμπέιτ. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν», δήλωσε από την πλευρά της η Δήμητρα Λυμπεροπούλου από το συνδυασμό «Πράσινη Πελοπόννησος», αποδεχόμενη και αυτή, την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη για debate.

«Δεν ντρεπόμαστε να εμφανιστούμε στον πελοποννησιακό λαό, δεν ντρεπόμαστε και δεν φοβόμαστε να εμφανιστούμε στα ΜΜΕ απέναντι  σε όσους εκφράζουν το παλιό και  κατεστημένο  πολιτικό σύστημα  που βρίσκεται σε απόγνωση για την μάχη της όποιας καρέκλας του έχει «δοθεί» διαχρονικά. Ντιμπέιτ λοιπόν άνευ όρων, όρους βάζουν μόνο όσοι  φοβούνται  την έκθεση στους πολίτες της Πελοποννήσου», ανέφερε η υποψήφια περιφερειάρχης Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ορίζοντας εκπρόσωπο της παράταξης για τη διευθέτηση των τεχνικών και διαδικαστικών τον Νίκο Σαράντη.

«ΝΑΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΟΝ Π. ΚΑΤΣΑΡΗ
Θετική απάντηση στην πρόσκληση για το debate δίνει και η «Ανταρσία στο Μωριά Συμπόρευση για την Ανατροπή». «Εμείς που υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε από μια «ελεύθερη συζήτηση» με τους υποστηρικτές και εφαρμοστές των μνημονίων (πρώιμους και όψιμους) που εξαθλίωσαν και τον πελοποννησιακό λαό. Όλοι αυτοί υποστήριξαν και υποστηρίζουν τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων μεγαλοεπενδυτών και εκμεταλλευτών.

Όλοι αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν σήμερα  στο λαό για το σημείο που τον έχουν φέρει και στην «ελεύθερη συζήτηση» θα φροντίσουμε γι’ αυτό . Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι ο κ. Τατούλης που τώρα καλεί σε «ελεύθερη συζήτηση» ήταν ο μόνος που είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε μια τέτοια στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Τέλος με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε το μέχρι σήμερα παντελή αποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο ΜΩΡΙΑ από τις τηλεοπτικές εκπομπές για τις εκλογές στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Προφανώς δεχόμαστε την πρόκληση», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Κάτσαρης.

Δ. ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ:
ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ
Όχι μόνο είναι θετικός στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών Πελοποννήσου, δήλωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος,, ο οποίος επεσήμανε πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, τόνιζε την αναγκαιότητα οι υποψήφιοι να αντιπαρατεθούν με την κριτική και το πρόγραμμά τους μπροστά στους πολίτες της Πελοποννήσου. «Χαίρομαι που έστω και αργά ο κ. Τατούλης δέχτηκε την πρότασή μας.

Και ελπίζω το debate να μην περιοριστεί μόνο σε ένα αλλά να υπάρξουν και άλλα ώστε οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν με όσο το δυνατόν καλύτερα κριτήρια», δήλωσε ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Σαραβάκος τονίζοντας και αυτός με τη σειρά του, πως είναι έτοιμος, χωρίς όρους, χαρτιά, συμβούλους και παρατρεχάμενους να αποδείξει στον πελοποννησιακό λαό πως υπάρχει διαφορά στην παράταξή του σε σχέση με αυτές των άλλων υποψηφίων.

 

 

Share.