fbpx

Η αναγέννηση της Πάλης ξεκίνησε και συνεχίζεται από τη Μεσσήνη!

0

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ» ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Νέα αξιόλογα και επιτυχημένα πρόσωπα εντάθηκαν στη διοίκηση του Αριστόδημου που πρόσφατα προχώρησε σε αρχαιρεσίες. Με πρόεδρο και για την επόμενη θητεία τον Κώστα Γεωργιόπουλο, στο πλευρό του οποίου βρίσκονται παλιοί και νέοι αξιόλογοι σύμβουλοι το νέο ΔΣ φιλοδοξεί να κάνει ακόμα περισσότερα για την Πάλη.

Ένας από αυτούς ο Γιώργος Κόκκινος, επιτυχημένος πρόεδρος της ομάδας παραγωγών «Νηλέας», εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο κοινότητας Χώρας και νυν αντιπρόεδρος του «Αριστόδημου». Άλλος ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και τεχνίτης, ο Θοδωρής Δρούλιας με τα γνωστά καταστήματα αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής και καφέ, ένωσε τις δυνάμεις του με τον σύλλογο και μαζί με τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη της διοίκησης  ευελπιστούν στην εδραίωσή του στο νομό μας για πολλά χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο επανεκλεγείς πρόεδρος Κώστας Γεωργιόπουλος τόνισε πως το μεγάλο στοίχημα του «Αριστόδημου» δεν είναι μόνον η καταξίωση των αθλητών και αθλητριών του στα αγωνιστικά ταπί αλλά πιο σημαντική ακόμα είναι η διάδοση του αθλήματος και η προσέλκυση νέων παιδιών στο Ολυμπιακό άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Ευχόμενος καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα μέλη του συμβουλίου ο πρόεδρος του Αριστόδημου επισημαίνει ότι κοινός στόχος όλων είναι «να βοηθήσουν ώστε να ξαναγεννηθεί το πανάρχαιο αυτό άθλημα  μετά από χιλιάδες χρόνια στην Μεσσηνία. Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει να προσεγγίσουμε όλους τους δήμους του νόμου μας και με τη βούληση των νέων δημάρχων να εντάξουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας στο δήμο τους» κλείνοντας είπε: «Μόνο όταν μάθουμε να παλεύουμε, υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε και ο “Αριστόδημος” έχει αποδείξει πως ξέρει και να παλεύει και ξέρει να κερδίζει!»

ARISTODHMOS EKLOGES

Στην αναβίωση της Πάλης μπορεί 

να συμβάλει ένα διεθνές τουρνουά 

στην παλαίστρα της αρχαίας Μεσσήνης

Η διάδοση του αθλήματος της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης αποτελούσε εξ αρχής ζητούμενο για την πρώτη διοίκηση του συλλόγου, που άφησε αξιόλογο έργο στους διαδόχους της. Η νέα διοίκηση συνδυάζει την εμπειρία των παλιών και την όρεξη προσφοράς των νέων μελών της και συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι προσδοκώντας να βρει αρωγό και σύμμαχο τη νέα δημοτική αρχή, ελπίζοντας πως μαζί θα κάνουν πραγματικότητα ένα ακόμη μεγαλύτερο όνειρο: το «σπίτι» της Πάλης στη Μεσσηνία.

Ήδη από την 26η Μαΐου, η Μεσσήνη έχει νέο δήμαρχο τον Γιώργο Αθανασόπουλο (επίσημα αναλαμβάνει το Σεπτέμβριο), έναν άνθρωπο που έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, έχοντας υπάρξει και ο ίδιος αθλητής, συγκεκριμένα του μπάσκετ, και σίγουρα γνωρίζει όσα πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν τον Αθλητισμό της Μεσσήνης προς όφελος του Δήμου και των δημοτών του.

«Ο νέος δήμαρχος είναι άνθρωπος του αθλητισμού με πολλά χρόνια στο μπάσκετ και πιστεύουμε πως και ξέρει και μπορεί να διορθώσει και να βελτιώσει υποδομές και χώρους για τον Αθλητισμό, αλλά και για το ολυμπιακό άθλημα που εμείς πρεσβεύουμε. Μπορεί να μεριμνήσει και να μας βρει δικό μας χώρο στην περιοχή της Μεσσήνης, με τις προδιαγραφές που απαιτούνται!»

Ενώ κλείνοντας τόνισε ότι στην αναβίωση του αθλήματος «μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα ένα διεθνές τουρνουά στην αρχαία Μεσσήνη και στην αρχαία παλαίστρα της, που με τόσο κόπο, υπομονή και επιμονή ο μεγάλος ευεργέτης Πέτρος Θέμελης χάρισε στη γενιά μας, στο τόπο και στην ανθρωπότητα!»

 

Σ.Τρ.

Share.