fbpx

Η Άννα Γιακουμοπούλου τιμήθηκε ως κορυφαία αθλήτρια σε διακρίσεις 2018 στην «Βραδιά των Άσσων»!

0

Η ΗΛΕΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Πολύς κόσμος, χαμόγελα και χειροκροτήματα γέμισαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο πολυχώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ήλιδας όπου φιλοξενήθηκε η περίφημη «Βραδιά των Άσσων»
Η «Βραδιά των Άσσων» αποτελεί πλέον μια γιορτή θεσμό του νομού Ηλείας, καθώς η ξεχωριστή αυτή τιμητική βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το έτος που παρέρχεται διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα για πολλοστή φορά απέδειξε πως η αθλητική Ηλεία έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, γεμίζοντας πια μια ολάκερη αίθουσα με αθλητές και αθλήτριες διεθνείς διακρίσεις και επιβράβευσε τους κορυφαίους της, τους Άσσους της!

    Η Άννα από την Κυπαρισσία
    βραβεύτηκε ως κορυφαία
    αθλήτρια σε διακρίσεις 2018

giakoymopoyloy-anna-2
Τιμή για τον ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας αποτελεί η πρόσκληση για την βράβευση της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2018 Άννα Γιακουμοπούλου, η οποία τιμήθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια σε διακρίσεις για το έτος 2018.
Την μεγάλη χαρά της εξέφρασε σε δηλώσεις της η νεαρή αθλήτρια, η οποία με αφορμή την βράβευσή της άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει ξανά όλους όσοι την στήριξαν και την στηρίζουν στον καθημερινό αγώνα της.
«Η βράβευση αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για έμενα αλλά και για όλους αυτούς, που τόσα χρόνια με στηρίζουν και με βοηθούν ώστε να γίνομαι καλύτερη σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος.
Πραγματικά μια τέτοια βράβευση με γυρίζει στις μνήμες χρόνια πίσω, από την στιγμή που ξεκίνησα το Ταεκβοντό σε ηλικία 6 ετών έως σήμερα, με πρώτο δάσκαλο τον Παναγιώτη Δικαίο, ο οποίος μου έδωσε τις πρώτες βάσεις και με έκανε να αγαπήσω το άθλημα μέσα από τα διδάγματα του, με βοήθησε να καλλιεργήσω το ήθος, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, τον αυτοέλεγχο αλλά και την πίστη μου στον εαυτό μου και τις δυνατότητες μου, όπως τόσα χρόνια διδάσκει σε όλα τα παιδιά που έρχονται στον σύλλογο, καθότι έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος, με την αφοσίωση του, την αγάπη του και τις γνώσεις του για αυτό που κάνει, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, βάζοντας έτσι γερές βάσεις στην δική μου εξέλιξη επάνω στο άθλημα που υπηρετώ.
Επιπρόσθετα σημαντικό ρολό στην πορεία μου, την διατήρηση μου σε αυτό το υψηλό επίπεδο και την συνεχόμενη εξέλιξη μου παίζει και ο προπονητής μου Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος συνεχώς με βοηθά να βελτιώνομαι, να είμαι ανταγωνιστική και προσηλωμένη στους στόχους μου, αποτελεί το στήριγμα μου και είναι ο καθοδηγητής μου σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Παράλειψη μου θα ήταν να μην αναφερθώ στο team που με βοηθά να βελτιώνομαι καθημερινά και να ξεπερνώ οπουδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται, όπως είναι ο φυσικοθεραπευτής μου Θεόδωρος Ασημακόπουλος, ο γυμναστής μου Ιωάννης Σωτηρόπουλος, η αθλητική ψυχολόγος Γεωργία Θεοδωροπούλου, ο γυμναστής Νίκος Κακαλέτρης, ο οποίος με βοηθά με ειδική προπονητική στο άθλημα μου καθώς και ο Δημήτρης Δικαίος, ο οποίος είναι στο σύλλογο και με βοηθά με τον τρόπο του στις καθημερινές μου προπονήσεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό μου όπου είναι η ΔΕΗ ΑΕ, η οποία στηρίζει με τον τρόπο της αυτήν την προσπάθεια μου. Σίγουρα αυτή η βράβευση με γεμίζει με πολλά συναισθήματα αλλά και μια υπόσχεση στον εαυτό μου και σε αυτούς που με στηρίζουν ότι στο μέλλον θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.»

Share.