fbpx

Η Κίνηση του Γιώργου Διαμάντη 4Α ταράζει τα λιμνάζοντα δημοτικά ύδατα στην Τριφυλία

0

Ο αρχιτέκτονας μηχανικός Γιώργος Διαμάντης έχει απόψεις και τις υποστηρίζει μετά παρρησίας για την κατάσταση στο Δήμο Τριφυλίας και την προοπτική του παραδεισένιου τόπου μας. Δεν είναι όμως αρεστός στα κόμματα οπότε… πάσο με 4Α!!!

Μπορεί να βγει από την αφάνεια και το μαρασμό από μια νέα Δημοτική Αρχή;

ΣΕ ΚΑΥΣΤΙΚΗ δήλωση προέβη η αυτοδιοικητική κίνηση του Γιώργου Διαμάντη 4Α για το προεκλογικό παζάρι που θυμίζει “ζωολογικό κήπο” στο Δήμο Τριφυλίας!

Ο γνωστός αρχιτέκτονας εκφράζει την εκτίμηση ότι ο “Δήμος Τριφυλίας δεν είναι ζωολογικό πάρκο” και ότι “οι ικανοί δεν χρειάζονται πατερίτσες” εννοώντας τα κόμματα, προβαίνει σε δυναμική παρέμβαση. Συγκεκριμένα,  ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης που εκπροσωπεί την οργανωτική ομάδα της 4Α, η οποία είχε να εμφανιστεί καιρό, Γιώργος Διαμάντης, στην ανοιχτή επιστολή του μιλά για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, τονίζοντας ότι “Μια χαρά και δυο τρομάρες!! Πότε θα καταλάβουμε, πότε θα συνειδητοποιήσουμε, ότι πρέπει στις Δημοτικές εκλογές να βγάζουμε το “κομματικό φέσι” που μας έχουν φορέσει οι ανεπαρκείς φτηνοπολιτικάντηδες και μας πηγαίνουν “χεράκι-χεράκι” όπου αυτοί γουστάρουνε…!”.

Στην συνέχεια ο κ. Διαμάντης σχολιάζει τα δημοσιεύματα του Τύπου λέγοντας ότι “ήδη έχει αρχίσει ο Τύπος και οι αναμένοντες κομματικό χρίσμα, να κατηγοριοποιούν τους πολίτες της Τριφυλίας σε Νεοδημοκράτες-Συριζαίους-Πασόκους-Αριστερούς-Κεντρώους, “τα πρόβατα με τα πρόβατα και οι λύκοι με τους λύκους κλπ». Ο Δήμος όμως δεν είναι ζωολογικό πάρκο!

Δεν υπάρχουν δηλαδή προσωπικότητες που έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (ανεξαρτήτως πολιτικού προσανατολισμού) για να συγκροτήσουν μια νέα Δυναμική  Δημοτική  Κίνηση;

Δεν υπάρχουν λοιπόν, άτομα ικανά που να μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή διαχείριση των απαιτήσεων της εξέλιξης, της οργάνωσης και της προβολής του Δυναμικού Δήμου Τριφυλίας;

Γιατί πρέπει να τρέχουμε πίσω από τους κομματικά καπελωμένους, που θέλουν την προσωπική προβολή, για να κολακέψουν τα κομματικά αφεντικά;

Για ποιό λόγο λοιπόν να δίνουμε χώρο σε ένα πολιτικό σύστημα που παραπαίει προσπαθώντας να σώσει τη κομματική του συνοχή και να πιαστεί από τη σανίδα των αυτοδιοικητικών εκλογών για να διατηρήσει το κεφαλάκι του έξω από τη παλίρροια της λαϊκής οργής και απαξίωσης;”

ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ

Παράλληλα επισημάνει ότι η ομάδα του “4A προτίθεται να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αυτόνομη και ανεξάρτητη  γιατί θεωρεί και πιστεύει ότι θα συγκεντρώσει ανεξάρτητες, ικανές προσωπικότητες που έχουν την ικανότητα και τη θέληση, τη γνώση και τη διάθεση για την συμμετοχή, στην εφαρμογή των προτάσεων για τις ανάγκες της δημοτικής εξέλιξης.” Και καταλήγει χαρακτηριστικά: “Δεν είναι στραβός ο γιαλός απλά στραβά αρμενίζουμε τόσα χρόνια. Στο τιμόνι λοιπόν, Ικανός τιμονιέρης να ισιώσει τη πορεία προς την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Περιμένουμε τον κάθε άσχετο να μας δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής;

Ξεκολλήστε από το κομματικό ρωγοβύζι, απογαλακτιστείτε γιατί να τα αποτελέσματα τόσα χρόνια:

«Μια χαρά και δυο τρομάρες». Οι ικανοί και άξιοι δεν χρειάζονται πατερίτσες”, σημειώνει με νόημα ο Γιώργος Διαμάντης ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα της Τριφυλίας, που μάλλον δεν θέλει ούτε μπορεί να βγει από την αφάνεια και το μαρασμό!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι δεν ενώνονται δυνάμεις που ζουν, παράγουν και εργάζονται σε έναν από τους πιο παραγωγικούς τόπους της χώρας, ώστε να πάρουν την τύχη της Τριφυλίας στα χέρια τους; Η πολυδιάσπαση, οι κομματικές επιλογές και προσωπικές στρατηγικές που κρύβουν ιδιοτέλεια καταδικάζουν την Τριφυλία στο περιθώριο για μία ακόμη φορά με την αναπαραγωγή τετριμμένων και αποτυχημένων επιλογών του παρελθόντος! Η αντιστροφή της αρνητικής πορείας δεν μπορεί να γίνει με ευχολόγια, αοριστολογίες και κομματικές παρτιτούρες! Απαιτείται όραμα, τοπικό σχέδιο και αξιοποίηση του αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού, σε μια ενωτική αυτόνομη και δυναμική αυτοδιοικητική κίνηση! Μόνο έτσι η Τριφυλία μπορεί να πάει μπροστά, αλλιώς και το τρένο της ανάπτυξης δεν θα σφυρίξει στον ερημοποιημένο σταθμό της!

Share.