fbpx

Ικανοποίηση των εμπόρων της Κυπαρισσίας από την επιτυχία της εκπτωτικής βραδιάς

0
ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ «ΜΕΤΡΑ» 100 ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα πρωτοβουλία εξωστρέφειας του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας. Πρόκειται για το εκπτωτική βραδιά η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την περιοχή, που έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ στην τριφυλιακή πρωτεύουσα, με τους καταναλωτές σε μεγάλο ποσοστό να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Βόλτα για αγορές, διασκέδαση, αναζήτηση προσφορών, αλλά κυρίως μια περιήγηση στην αγορά που αυτές τις ημέρες γέμισε από κόσμο λόγω των επισκεπτών, ήταν μερικά από τα σημεία αναφοράς της βραδιάς με τους εμπόρους να κάνουν πραγματικές εκπτώσεις σε είδη εποχή που ξεπερνούσαν ακόμα και το 50%.

Φως και ιδέες πλημμύρισαν τα καταστήματα της πόλης, όπως το στολίδι της περιοχής της οικογένειας που δημιούργησε το κατάστημα απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Η Ελένη Κωσταντακοπούλου μίλησε στη «Φωνή» λέγοντας ότι «Φέτος συμμετέχουμε ενεργά στην εκπτωτική βραδιά με στόχο να τονωθεί η τοπική οικονομία της πόλης και να αποδείξουμε στον καταναλωτή ότι η περιοχή μας προσφέρει τα πάντα», για να τονίσει ότι «Το κατάστημα αυτό λειτουργεί περίπου 35 χρόνια με είδη δώρων, αναμνηστικά, περίτεχνα κατασκευάσματα για κάθε χώρο που, σίγουρα, δεν βρίσκεις εύκολα στην επαρχία. Ο κόσμος ενημερώνεται και ρωτά για τα είδη που εκτίθενται, ενώ σε ό,τι αφορά τις συμβουλές στο κοινό, το μόνο που αξίζει να πούμε είναι να έρθει ο κόσμος, κάνοντας μια βόλτα να δει αυτό που του αρέσει».

Ίδια εικόνα στο κατάστημα με είδη σπιτιού του Παναγιώτη Σουρέτη, όπου, όπως μας είπε, το κοινό ρωτάει και επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τιμές που είναι προσιτές αφού οι έμποροι είναι κι αυτοί με τη σειρά τους καταναλωτές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 100 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρης Τερζής, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

«Το καλοκαίρι συνεχίζεται μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς η περιοχή προσφέρεται για διακοπές με τον υπέροχο ήλιο και την καθαρή της θάλασσα. Με ευκολίες ιδίως για όσους έρχονται από την Αθήνα να απολαύσουν το βουνό, τις αμμώδεις παραλίες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία για περιήγηση και περπάτημα», για να συμπληρώσει ότι «Η εκπτωτική βραδιά εμπλουτίζεται μαζί με τη “Λευκή Νύχτα” με μεγάλες προσφορές κι εκπτώσεις. Μας δίνουν δύναμη οι καταναλωτές να συνεχίσουμε απέναντι σε ένα δύσκολο χειμώνα που έρχεται» για να καταλήξει ότι «Εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, αλλά θα προσπαθήσουμε να υπερκεράσουμε τις δυσκολίες όλη στις περιοχές της Τριφυλίας και της Μεσσηνία. Ήδη από πέρσι έχουμε υλοποιήσει περίπου 100 δράσεις και δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
Share.