Κυριακές Golf στη Navarino Golf Academy

0

Η Navarino Golf Academy υποδέχεται τους επίδοξους νέους γκολφέρ για μία εισαγωγή στο άθλημα

 

Για τρεις Κυριακές, μία για κάθε μήνα της άνοιξης, στις 17 Μαρτίου, στις 7 Απριλίου και στις 12 Μαΐου 2019, η Navarino Golf Academy θα υποδέχεται όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το δημοφιλές άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους.

Costa Navarino_golf3

Από τις 13:00 έως τις 15:30 οι επαγγελματίες της Navarino Golf Academy, θα καλωσορίσουν και πάλι όλους τους επίδοξους παίκτες golf για μια εισαγωγή στο άθλημα, στο Driving Range του γηπέδου The Dunes Course, της Costa Navarino.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους, με στόχο να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι το αγαπητό άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους –είτε παίζουν για πρώτη φορά είτε είναι εξοικειωμένοι- δίπλα σε επαγγελματίες παίκτες.

Costa Navarino_golf2

Η νέα χρονιά βρίσκει ήδη τη δραστήρια Navarino Golf Academy γεμάτη επιτυχίες από τα μέλη της ομάδας. Οι σημαντικές διακρίσεις και τα επιτεύγματα των νεαρών παικτών περιλαμβάνουν προκρίσεις σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά, αλλά και υποτροφίες σε κολέγια του εξωτερικού, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στόχο της Ακαδημίας, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη νέων ταλέντων και πρωταθλητών του αθλήματος από τη Μεσσηνία.

Η συμμετοχή στις ημέρες golf είναι δωρεάν και γίνεται μέσω προ-εγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino: www.costanavarino.com

Costa Navarino- Golf

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. Στην περιοχή Navarino Hills δημιουργούνται δύο νέα signature γήπεδα γκολφ.

Costa Navarino_golf1

Share.