Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα διαλύσει το ΠΑΣΟΚ

0

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον λαό της Μακεδονίας να είναι ενωμένος και να ενισχύσουν εκλογικά την Ένωση Κεντρώων, έτσι ώστε να ακυρωθεί από τον λαό η κατάπτυστη συμφωνία.

Η Μακεδονία, είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν είναι κομμάτι της Ελλάδας, είναι η ίδια η Ελλάδα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις δηλώσεις Ε. Ράμα ο οποίος είπε ότι συζητά με την χώρα μας την αλλαγή συνόρων. Εάν αυτό αληθεύει, τόνισε ο κ. Λεβέντης, τότε θα πρόκειται για μια δεύτερη εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει στόχο να διαλύσει τα μικρά κόμματα και το ΠΑΣΟΚ. Με αυτή την κίνηση θα εξαφανίσει το ΚΙΝΑΛ και θα χτίσει τον νέο δικομματισμό.Για να τα πετύχει όλα αυτά προσφέρει σε στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ καρέκλες και οφίτσια. Έτσι θα προσπαθήσει να αλώσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς και με μια ευκαιριακή κυβερνητική πλειοψηφία θα περάσει νομοσχέδια φιλολαϊκά και είναι πολύ πιθανόν να αιφνιδιάσει με εκλογές μέσα στον Απρίλιο. Ο κ. Τσίπρας έχει ως όνειρο να γίνει ένας νέος Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά πολιτικά είναι αδίστακτος και μικρής ηγετικής εμβέλειας».

Για τον νέο νόμο των «κόκκινων δανείων», σημείωσε ότι θέλει να εξεταστεί το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί από την πρώτη ανάγνωση κρύβει πολλές παγίδες.

Share.