fbpx

Μίνι κρίση ήταν και πάει ! Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από χθες η «Καλαμάτα»

0

 

Μίνι κρίση ήταν και πάει! Στην «Καλαμάτα» το διοικητικό ζήτημα που προέκυψε λίγο πριν το φινάλε του 2018 και τον ερχομό του νέου έτους και είχε σαν απόρροια την αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο του Απόστολου Κουκούτση, θεωρείται λήξαν.

Καθώς φαίνεται η διαφωνία που υπήρξε μεταξύ Χριστόπουλου και Κουκούτση έλαβε τέλος, με τον τελευταίο να παραμένει στο ΔΣ αλλά ως απλό μέλος και εντός των ημερών πρόκειται να γίνει εκ νέου ο καθορισμός των θέσεων στο ΔΣ.

Πολλές οι εικασίες που έχουν γίνει επί του θέματος, η ουσία όμως είναι μια: πως ο «κινητήριος μοχλός» που λέγεται Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο άνθρωπος που επί της ουσίας κρατεί στα χέρια του τις τύχες της ομάδας σηκώνοντας στις πλάτες του το μέγιστο βάρος, το οικονομικό, παραμένει «όρθιος» και παρόν!

Από τη στιγμή που ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος επιβεβαίωσε πως παραμένει ενεργός στο ρόλο του ως χρηματοδότης της ομάδας, επανήλθε ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, βάζοντας τέλος στις όποιες αναταράξεις και υποθέσεις των προηγούμενων ημερών. Πλέον όλοι αντιλαμβάνονται πως στην ομάδα δεν τίθεται θέμα σταθερότητας όταν μιλάμε για πρόσωπα όσο όταν μιλάμε για χρήματα. Η σταθερή και ουσιαστική χρηματοδότηση της ομάδας, της επιτρέπει να προχωρά μπροστά και να αναζητεί το καλύτερο κι όχι να πισωγυρίζει σε παλαιές πρακτικές που οδηγούσαν στο πουθενά. Άλλωστε, ο κ. Χριστόπουλος έχει αποδείξει εξ αρχής, από το «καλημέρα» πως δεν είναι μόνον φερέγγυος αλλά και διατεθειμένος να συνεχίσει αυτό που άρχισε. Η πρόσφατη διαμάχη δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια μίνι κρίση, όπως χαρακτηρίστηκε από αρκετούς, που δεν είναι ικανό να σβήσει το μεγάλο όραμα μιας νέας «Μαύρης Θύελλας».

Αυτό επιβεβαίωσε εν μέσω γιορτών και η ανακοίνωση της ομάδας μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται η παραμονή του κ. Χριστόπουλου στο πλευρό του συλλόγου: «Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανακοινώνουν ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε διοικητικό θέμα και ο χρηματοδότης της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά για να ολοκληρωθεί και να επιτευχθεί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον κόσμο δίπλα μας που αγαπά και τιμά την Μαύρη Θύελλα. ΟΛΟΙ μαζί μια γροθιά!!!»

 

Πρώτη προπόνηση στη Μικρομάνη

και 6 Γενάρη στην Τρίπολη

Στις 6 Ιανουαρίου, στις 15:00, η ομάδα θα βρεθεί στην Τρίπολη για να παίξει το πρώτο ματς της χρονιάς (13η αγωνιστική) απέναντι στον Παναρκαδικό ελπίζοντας να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος!

Εκεί θα βρεθούν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι μέσω της σελίδας που διατηρούν στο facebook καλούν όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή στην Τρίπολη θα δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6985794274. (Σπύρος).

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, την Κυριακή 6/1/2019 στις 12.15 το μεσημέρι.

Στα της προετοιμασίας, η  ομάδα μπήκε από χθες σε ρυθμό πρωταθλήματος κάνοντας την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο γήπεδο Μικρομάνης, όπου ο κ. Χριστόπουλος έχει στη διάθεση του σχεδόν όλη την ομάδα με εξαίρεση τους απόντες Ζαχαρόπουλο, Γιόνδη και Αθανασόπουλο (πήγαν για τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα τους), ενώ αναμενόταν κανονικά να δώσει το παρόν και ο Βοσκόπουλος, που είχε λάβει τις προηγούμενες ημέρες άδεια, για προσωπικούς λόγους.

 

Σ.Τρ.

 

 

Share.