fbpx

Μήνυση από τον Σ. Τσώνη για τον εντοπισμό αυτού που απείλησε τη ζωή του!

0

ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ στην Καλαμάτα είναι από σήμερα όλων τα βλέμματα, καθώς ξεκινά άτυπα το συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο αρχίζει αύριο τις εργασίες του, για να ρίξει αυλαία στις 17 του μηνός. Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, πολλά και μείζονα, όμως οι αντιδράσεις αυτή στη στιγμή, είναι στο επίκεντρο καθώς οι συνδικαλιστές είναι χωρισμένοι… στα δύο, με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ να εκφέρουν τους προβληματισμούς τους, προβαίνοντας και σε καταγγελίες.

tsonis

Στην κατεύθυνση αυτή και η αφισοκόλληση ολόκληρου σχεδόν του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου της πόλης, την οποία καυτηρίασε καταθέτοντας τον προβληματισμό του την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρός του, Σωτήρης Τσώνης. Αμέσως μετά, σε site, υπήρξε απειλητικό σχόλιο κατά του προέδρου, ο οποίος θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη και όπως είπε, θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

«Μετά λοιπόν την τελευταία συνέντευξη που έδωσα, υπάρχει σε σχόλιο η φωτογραφία μου και γράφει: Φανατικός νοσταλγός του Μελιγαλά. Την επόμενη φορά θα σε χώσουμε στην Πηγάδα μέσα, όπως κάναμε στον παππού τον γερμανοτσολιά, φασίστα Τσώνη. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή και απαράδεκτα για την πόλη και τα συνδικαλιστικά χρονικά και γι’ αυτό, άμεσα θα υποβάλω μήνυση», δήλωσε ο κ. Τσώνης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα! «Σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα βρω από πού έφυγε αυτό το mail και θα τον ξετρυπώσω αυτόν που υπογράφει και στρέφεται κατά της ζωής μου! Θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου, γιατί υπάρχει δημοκρατία και δεν μπορείς ένα δημόσιο πρόσωπο που δεν έχει δώσει αφορμή, δεν έχει κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει θίξει και προσβάλει πρόσωπα και παρατάξεις να το απειλείς!

Να απειλείς τη ζωή του και να προβαίνεις σε συκοφαντικές δυσφημίσεις, όπως αυτή για τον παππού μου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση ούτε με το φασισμό, ούτε με τους γερμανοτσολιάδες! Υπάρχει απειλή και δυσφήμηση και θα κινηθώ με όλα τα νόμιμα μέσα, αφού καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται…», ανέφερε ο Σωτήρης Τσώνης, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει ούτε από εκφοβισμούς, ούτε από απειλές! «Αυτός ο οποίος το έκανε ανώνυμα με δειλία, θα εντοπιστεί και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, τονίζοντας πως το συνέδριο, ξεκινάει άτυπα απόψε στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό, με αναφορές του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στην ποιότητα εργασίας και την ελληνική οικονομία. «Τα αποτελέσματα της μελέτης με την ανάπτυξη της Πελοποννήσου θα παρουσιαστεί σύντομα στην Τρίπολη», ανέφερε ο πρόεδρος, που μίλησε και για την αποψινή ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο: «Ελληνική Οικονομία και Αγορά Εργασίας: Παρουσίαση εμπειρικών ευρημάτων». Ιδιαίτερη, αναμένεται η εισαγωγική παρέμβαση από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και αμέσως μετά, οι αναλύσεις του επιστημονικού διευθυντή του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ καθηγητή του Οικονομικού Τμήματος του ΕΚΠΑ Γιώργου Αργείτη για τους δείκτες οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ο διευθυντής του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Χρήστος Γούλας, θα αναφερθεί στην ποιότητα της εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας την έρευνα για να ακολουθήσει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Share.