Ο ΑΟΑΞ απέκτησε μηχάνημα μέτρησης Smart Racket και πλέον τις ιδανικές συνθήκες για καλύτερες προπονήσεις!

0

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

 

Βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας το Σάββατο που μας πέρασε στην ταβέρνα Κλειδέρης, με φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ κέφι!

XYLORAKETA KYPARISSIA 1Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Α΄ ΕΣΑΞ Γεώργιος Κοσμάς, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι νιώθει σαν οικογένεια τον σύλλογο της Κυπαρισσίας, λόγω της πολύχρονης γνωριμίας και αλληλοεκτίμησης καθώς και ότι φιλοδοξεί να φέρει νέες και νέους στο χώρο του αθλήματος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Μπινιώρη.

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν τέσσερις. Η μικρή Σαβίνα Πετροπούλου, ένα από τα ταλέντα του συλλόγου, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Άρης Κατσιώλης και η Δήμητρα Ανδρινοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Τριφυλία Ξεκινάμε» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατσίβελα!

Οι στόχοι για το 2019

Η δημιουργία Ακαδημίας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του συλλόγου της Κυπαρισσίας, όπως και η ανάληψη ενός πρωταθληματικού αγώνα του Πανελληνίου.

Αυτές είναι οι επισημάνσεις του νεαρού προέδρου του συλλόγου, Τάσου Μπινιώρη, για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο οποίος δήλωσε στη «Φ»: «Φιλοδοξούμε να λειτουργήσει το καλοκαίρι η ακαδημία. Παράλληλα στόχος είναι να φέρουμε στην Κυπαρισσία ξανά αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και να συνεργαστούμε με τους γειτονικούς συλλόγους, ώστε να διοργανώσουμε μικρά τουρνουά μέσα από τα οποία θα γνωρίσει το άθλημα περισσότερος κόσμος.»

Ευχάριστο μαντάτο για το άθλημα της Ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία αποτελεί το γεγονός πως πλέον ο ΑΟΑΞΚ διαθέτει το δικό του μηχάνημα μέτρησης Smart Racket κι όπως διευκρίνισε ο κ. Μπινιώρης «το γεγονός αυτό δημιουργεί συνθήκες για καλύτερες προπονήσεις με σκοπό οι αθλητές του συλλόγου μας να είναι 100% έτοιμοι για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις!»

 

Σ. Τριάντου

 

Share.