fbpx

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

0

Σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε  από την Καλαμάτα ο Νίκος Ανδρουλάκης

ANDROYLAKHS 2

ΣΚΛΗΡΗ κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έστειλε το δικό του, ηχηρό πολιτικό μήνυμα σε όλους, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος, σε κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. «Δε θα διχάσουμε το λαό για να αναδειχθεί ένας νέος δικομματισμός, έχουμε μπροστά μας γεωπολιτικούς κινδύνους και μια οικονομική κρίση.

Δεν… σηκώνει άλλο  μια τέτοια κατάσταση η πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, καλώντας τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος, να αναλάβουν… τις ευθύνες τους. «Αν αφήσουμε τα πράγματα στη ροή της ιστορίας τι θα είναι η Ελλάδα μετά από 20 χρόνια; Μια γηρασμένη χώρα, μια χώρα των 8,5 εκατομμυρίων που η πλειοψηφία θα είναι συνταξιούχοι και οι νέοι θα φεύγουν στο εξωτερικό.

ANDROYLAKHS

Αυτό θα κάνουμε την Ελλάδα; Αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσουμε; Εμάς, είναι η συνείδησή μας η πατριωτική! Πολύ διαφορετική από των άλλων και πρέπει να είμαστε τίμιοι απέναντι στο λαό», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε αναφορά και στο Σκοπιανό, κριτικάροντας ιδιαίτερα τη ΝΔ, η οποία δε δικαιούται να έχει αυτή τη στάση, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Εμείς καλώς δεν ψηφίσαμε καθώς δεν υπάρχει παγκόσμιο παράδειγμα, που αλλιώς να λένε τη χώρα και αλλιώς το λαό της. Τι είδους συμφωνία είναι; Δεν ταυτιζόμαστε με τη γραμμή της ΝΔ που είναι ανιστόρητη και εθνικά επικίνδυνη.

Σαν «γαλάζιος» ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θέλει απλώς, να… ψαρέψει στα θολά νερά που ψαρεύουν κι άλλοι συνέταιροι της ακροδεξιάς, που πολλοί έκαναν καριέρα από την πατρίδα σας, με τεράστια ευθύνη της δημιουργίας αυτού του θέματος παρόλο που προσπαθούν», είπε αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές ο ευρωβουλευτής, ο οποίος εστίασε στην οικονομία και τη γενικότερη κατάσταση της χώρας. «Ένα μίζερο, διαβρωμένο σύστημα, απαξιώνει τα πάντα, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τη Βουλή!

Τι πρέπει να κάνουμε; Να περιμένουμε τη μετά… θάνατο δικαίωσή μας;  Όχι», τόνισε και έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του Κινήματος. «Δε δέχομαι εν ενεργεία βουλευτής να βάλει όρους για άλλα πρόσωπα, αφού τα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι ανταγωνιστικά! Είναι ιστορική η μάχη για την παράταξή μας και πρέπει να βάλουμε στην άκρη παλιούς διχασμούς συγκρούσεις και λάθη», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, καλώντας να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα ώστε το ποσοστό που θα λάβει το Κίνημα, να βοηθήσει ώστε να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο και αναφέρθηκε στο 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στην Αθήνα, στις 30 και 31 Μαρτίου.  

ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ
ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

«Εκεί, πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί! Το… ιστορικό μήνυμα είναι ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να νικηθεί από μια νίκη του Μητσοτάκη, αλλά από μια υπέρβαση του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, αφού πήρε το χώρο που εμείς επικυριαρχήσαμε! Όλοι πάνε να πάρουν κάτι από την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, γιατί εμείς το κατακερματίσαμε», ανέφερε και κατέλεξε με δηλώσει στα μέσα, στην ίδια κατεύθυνση.
«Η προσπάθειά μας που ξεκίνησε πέρυσι το Νοέμβριο, έχει στόχο η παράταξή μας, να έχει ισχυρό ρόλο την επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επιλέξει το δρόμο της μισαλλοδοξίας και της στείρας αντιπαράθεσης. Η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει ως «Γαλάζιος» ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας απαξιώνει κοινοβουλευτικά ήθη και προσπαθεί να διχάσει του Έλληνες, για να έχει καιροσκοπικά οφέλη. Με προοδευτικό λόγο, ρεαλισμό και συνέπεια, όλα αυτά τα χρόνια της οικονομική κρίσης, θέλουμε να είμαστε ισχυροί, για να επιβάλουμε την επόμενη μέρα, ένα προοδευτικό πρόγραμμα για τη χώρα και όχι μια αντιπαράθεση που υπομονεύει κάθε προοπτική να γυρίσει ο τόπος σελίδα, τα παιδιά μας να μείνουν στην Ελλάδα, να ανοίξουν δουλειές και να υπάρξει ευημερία και σταθερότητα στην Ελλάδα», δήλωσε καταληκτικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης.  

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

ANDROYLAKHS 2

ANDROYLAKHS

Share.