fbpx

Ο Στάθης Παπαδόπουλος, υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, μάς καλεί να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας!

0

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ των εκλογών ξεπερνάει την οικονομική κρίση και την ανάγκη για οικονομική ανάταση της χώρας. Το βασικό ζήτημα είναι εάν θα παραμείνουμε δούλοι που θα εξυπηρετούμε ξένα συμφέροντα ή θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας ΚΑΙ  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ για ένα πραγματικά σπουδαίο μέλλον. Αυτό υποστηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, Στάθης Παπαδόπουλος, απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα για τις εκλογές της Κυριακής. Ερωτήματα που θέτουν Μεσσήνιοι ψηφοφόροι, με τους οποίους συναντάται και συζητά ενόψει των κρίσιμων εκλογών της Κυριακής.

1) Γιατί με την Ελληνική λύση;

«Γιατί είναι αυτό που λέει το όνομά της,  η πραγματικά Ελληνική Λύση. Το ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ για εμάς δεν είναι ένα σύνθημα. Εμείς στηριζόμαστε στις ελληνικές αξίες, τα ελληνικά ήθη, την ελληνική οικογένεια.

Να ξέρετε, για μένα το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι οικονομικό ή μόνο οικονομικό ή κατά βάσει οικονομικό.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΘΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΞΙΩΝ.

 Μόνο εάν ξαναβρούμε τις ελληνικές αξίες μας, τις ελληνικές συνήθειές μας θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Αυτό σήμερα δεν είναι συντηρητισμός. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

2) Τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές;

«Το διακύβευμα των εκλογών ξεπερνάει την ανάγκη για οικονομική ανάταση της χώρας. Το βασικό ζήτημα είναι εάν θα παραμείνουμε δούλοι που θα εξυπηρετούμε ξένα συμφέροντα ή θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και  θα είμαστε Έλληνες με όραμα και σχέδιο για ένα πραγματικά σπουδαίο μέλλον».

3) Τελικά μια ψήφος στην Ελληνική Λύση, τι πρεσβεύει;

«Αυτό που σας είπα και πριν. ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ως μόνη διέξοδο για την επίλυση των προβλημάτων».

4)Τι αναμένουμε;

«Την ενίσχυση των ελληνικών πατριωτικών δυνάμεων, αυτών που θα αναγκάσουν την οποιαδήποτε αυριανή κυβέρνηση να εξυπηρετήσει το εθνικό συμφέρον και όχι κομματικά συμφέροντα ή ξένα συμφέροντα».

5) Στόχος της Ελληνικής Λύσης είναι η είσοδος στη βουλή;

«Στόχος είναι υπάρξει στις 7 Ιουλίου μια ισχυρή φωνή του ελληνικού λαού που θα ενισχύσει τις πατριωτικές δυνάμεις και θα δημιουργήσει μια Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπησή τους που δεν θα μπορεί να αγνοεί καμία κυβέρνηση».

6) Ποιες είναι οι προσωπικές προσδοκίες;

«Δική μου προσδοκία είναι να βοηθήσω την πατρίδα όσο μπορώ και από όπου μπορώ, τίποτε άλλο. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η παρουσία μου στη Βουλή, δηλαδή η παρουσία ενός μη επαγγελματία πολιτικού, η παρουσία ενός οικογενειάρχη που εργάστηκε σκληρά επί δεκαετίες, θα βοηθήσει το κόμμα και την πατρίδα και γι’ αυτό άλλωστε είμαι υποψήφιος».

7) Κάποιοι σας χαρακτηρίζουν ως ακραία επιλογή ή και για μια επιλογή αντίδρασης… Κάποιοι κάνουν λόγο για ένα κόμμα που έχει μέσα του έναν πυρήνα που αντλεί δυνάμεις και από ακροδεξιά… Τι απαντάτε;

«Αυτή είναι η πραγματική μας κατάντια. Να θεωρείται ο πατριωτισμός και η εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος ακραία επιλογή και επιλογή αντίδρασης και μάλιστα ακροδεξιά.

Τι να περιμένουμε όμως όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός λέει μπροστά στις κάμερες στους Ευρωπαίους για τις διαδηλώσεις εκατομμυρίων Ελλήνων για την Μακεδονία ότι οι πατριώτες διαδηλωτές είναι ακροδεξιά λαϊκιστικά στοιχεία. Αντί να εκμεταλλευτεί τη δίκαιη αντίδραση του ελληνικού λαού για να δώσει την εθνική μάχη και να περισώσει οτιδήποτε θα μπορούσε έστω και την τελευταία στιγμή, το μόνο που κάνει είναι να συκοφαντήσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων στους ξένους».

8) Πιστεύετε ότι ο δικομματισμός που δυναμώνει μπορεί να ασκήσει μια πίεση προς την Ελληνική Λύση μειώνοντας το εκλογικό ποσοστό της;

«Κακά τα ψέματα. Εδώ και ένα μήνα ζούμε την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων να δημιουργήσουν πολωτικό κλίμα για να πιέσουν τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως την Ελληνική Λύση στην οποία βλέπουν τον μεγάλο και πραγματικό αντίπαλό τους. Ειδικά εμάς την Ελληνική Λύση μας κοροϊδεύουν, προσπαθούν να μας μειώσουν, να μας φιμώσουν. Όμως, η απάντηση θα έλθει και πάλι από τους Έλληνες στις 7 Ιουλίου και θα είναι και αυτή τη φορά ηχηρή.

Θα αποτύχει αυτή η προσπάθεια πόλωσης και ενίσχυσης του δικομματισμού. Βλέπω καθημερινά τον κόσμο να αρνείται να υποταχθεί στο δικομματισμό και να μας αγκαλιάζει και να μας στηρίζει. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί και στις εκλογές. Θα έχουμε αύξηση των ποσοστών μας και όχι μείωση».

9) Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο;

«Επειδή δεν είμαι πολιτικός κατ’ επάγγελμα αλλά προέρχομαι από το λαό, θα ήθελα να κάνω στον κόσμο  την ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου πριν στρατευθώ στην Ελληνική Λύση.

– Πού διαφωνείτε στα 10 βασικά σημεία της Ελληνικής Λύσης;

– Πού διαφωνείτε στις 10 εντολές της Ελληνικής Λύσης;

Εάν δεν διαφωνείτε ψηφίστε μας, ενισχύστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα αυτάρκη, ισχυρή, ανεξάρτητη και οικονομικά εύρωστη δίχως καμία εξαίρεση και κανένα αποκλεισμό

Ελάτε μαζί μας στη μητέρα των μαχών, τη μάχη των εθνικών εκλογών για μια ακόμη νίκη, για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα ισχυρή, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Ελλάδα και τους Έλληνες

Γιατί ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Share.