fbpx

Παρελθόν για τη ΝΔ Μπούζα, Γκούνης και 4 ακόμη «αντάρτες» που επέλεξαν τον Πέτρο Τατούλη!

0

ΟΙ ΝΟ.Δ.Ε. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ

ΕΚΤΟΣ Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται και επίσημα πλέον οι «αντάρτες» περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη του κόμματος, οι οποίοι δε στρατεύτηκαν με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να στηρίξει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Παναγιώτη Νίκα. Όπως πρώτη είχε γράψει η «Φ», στις 12 Σεπτεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και επιβεβαιώθηκε πλήρως, η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, είναι η πρώτη που διαγράφεται, με το κόμμα να ανακοινώνει 5 ακόμη ονόματα συμβούλων μεταξύ των οποίων και αυτό του Απόστολου Γκούνη από τη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, με απόφαση του προέδρου του ανώτατου Οργάνου, της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Απόστολου Κράτσα, διαγράφονται η Αντωνία Μπούζα και ο Απόστολος Γκούνης από τη Μεσσηνία, ο Βασίλης Σιδέρης από την Αργολίδα, ο Απόστολος Παπαφωτίου και ο Γιώργος Πετρίτσης από την Κορινθία και ο Γιάννης Μπουκουβάλας, από τη Λακωνία. Την απόφαση αυτή, με κοινή ανακοίνωσή τους, χαιρετίζουν όλες οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές του κόμματος στους 5 νομούς της Περιφέρειας, τονίζοντας πως η εξέλιξη αυτή, τους βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους. «Ευχόμαστε, έστω και μέσα στις επόμενες ημέρες, να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του κόμματός μας», σημειώνουν οι ΝΟΔΕ της ΝΔ σε Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία¸ με τους προέδρους τους, να χαρακτηρίζουν τους «αντάρτες» ως άτομα που επιλέγουν περισσότερο από οτιδήποτε, το προσωπικό… κέρδος!

Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΔΕ

«Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξής μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος». Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας. Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις και ιδιοτελείς επιλογές. Ορόσημο σύμπνοιας και ομόνοιας ενόψει της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές», επισημαίνουν οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές της ΝΔ, στους 5 νομούς της Περιφέρειας, ενώ σειρά τώρα έχει η απόφαση για τους τρεις ακόμη της Λακωνίας, Τζαννετέα, Κανελλάκη και Μπελεγρή και φυσικά για τα απλά μέλη του κόμματος, τα οποία επίσης έχουν… ξεστρατίσει!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ 4 ΑΠΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στη Μεσσηνία, αυτοί, είναι 4! Πρόκειται για τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, το Γιώργο Μπουλούκο, τον Φίλιππο Μπάμη και τον Χαράλαμπο Αφάλη, οι οποίοι κατέρχονται υποψήφιοι με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη και για τους οποίους καλείται να αποφασίσει η ΝΟΔΕ του κόμματος. Με δεδομένη την κοινή ανακοίνωση των Οργανώσεων και την ελπίδα που εξέφρασαν να «να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του κόμματος», απομένει να δούμε αν οι ίδιοι θα κάνουν… πίσω. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται, η Οργάνωση να ακολουθήσει το… δρόμο που χάραξε το κόμμα, φτάνοντας την υπόθεση ως το τέρμα!

Share.