Σειρά παίρνει ο Δέδες για τα πυρά της Ντίνας από τη «Νέα Πελοπόννησο»

0

Είπαμε, χθες «πλαγίως και ευθέως» ότι η αντιπεριφερειάρχης και «αντ’ αυτού» του Πέτρου Τατούλη στη «Νέα Πελοπόννησο» δεν… χαρίζει κάστανα σε κανέναν!

Σειρά για τα πυρά της υπεύθυνης επικοινωνίας της «Νέας Πελοποννήσου» Ντίνας Νικολακου, παίρνει σήμερα, μετά τους Σπίρτζη και Νίκα, ο γενικός γραμματέας Υποδομών και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες, τον οποίο επικρίνει ότι «θυμήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου την Πελοπόννησο και μοιράζει λεφτά». Και προσθέτει στη «φαρμακερή» ανακοίνωσή της:

«”Ευεργέτες” με δημόσιο χρήμα. Είναι το νέο είδος πολιτικών που ενδημούν σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο. Ο Γιώργος Δέδες, Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών  “μοιράζει” προεκλογικές υποσχέσεις και υποστηρίζει ότι “λεφτά υπάρχουν” από την “προίκα” που του έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοανακηρύσσεται σε “ευεργέτη” της Πελοποννήσου σκορπώντας δημόσιο χρήμα, ένεκα του αξιώματος και της θέσης που κατέχει ως διορισμένος μετακλητός υπάλληλος.

Τα χρήματα όμως αυτά αφορούν το ακραίο καιρικό φαινόμενο του Ζορμπά που έπληξε κυρίως την Πελοπόννησο το Σεπτέμβριο του 2018 και είναι ελάχιστα σε σχέση με το μέγεθος των ζημιών. Το υπουργείο έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των καταστροφών. Όχι να βαφτίσει τον υπάλληλο του ευεργέτη με δημόσιο χρήμα. Οφείλει επίσης να κατανείμει τα χρήματα αυτά σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του κάθε θεσμού και όχι, λόγω προσωπικών επιλογών, μόνο στις δημοτικές αρχές. Η πολιτική υπακούει σε σαφείς κανόνες και δεν μπορεί να γίνεται alacarte.

Εμείς θα βρούμε την λύση σε αυτή την ανοίκεια επίθεση του Γιώργου Δέδε κατά των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ελπίζουμε να βρει και αυτός νέα θέση μετακλητού μετά τις περιφερειακές εκλογές, αφού είναι δεδομένο ότι θα εγκαταλείψει εκ νέου το Περιφερειακό Συμβούλιο».

Τελικά στην παράταξη Τατούλη έχουν αποφασίσει όποιους διαφωνούν με την ηγεμονική τους αντίληψη για την Πελοπόννησο και δεν μπορούν να τους προσεταιρισθούν να τους… πυροβολούν επικοινωνιακά, να κηρύσσουν εμπάργκο και να τους απαξιώνουν, ως οι ίδιοι να είναι υπεράνω πάσης κριτικής, υποψίας και ψηφοθηρίας! Τελικά, δεν φοβούνται μήπως αυτή η επίθεση κατά πάντων, τους οδηγήσει σε πολιτική απομόνωση; Εκτός και πιστεύουν στο σλόγκαν… τύπου Πολάκη: εσείς όλοι εναντίον και ο Τατούλης μόνος του «σας έχει»! Οπότε η Ντίνα ανάβει το… φυτίλι και γαία πυρί μιχθήτω! Και που να ανέβει το προεκλογικό θερμόμετρο στην Πελοπόννησο θα… ψηθούμε στον πυρετό!!!

Θ.Τ.
Share.