σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί….

0

Σοκαριστικές εικόνες στην διασταύρωση της Νέας Εισόδου στον κόμβο προς την Διασπορά, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Από την σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων υπήρξε τραυματισμός 4 ατόμων.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το περιστατικό συνέβη στα φανάρια και ενώ το ένα αυτοκίνητο που είχε μέσα και 2 παιδιά περίμενε στον φωτεινό σηματοδότη για να ανάψει πράσινο και να κατευθυνθεί προς Διασπορά, το άλλο εμπλεκόμενο ΙΧ – κινούμενο στο ίδιο ρεύμα – ήρθε από πίσω με ταχύτητα και χτύπησε το πρώτο σχεδόν μετατρέποντας το πίσω μέρος σε μια άμορφη μάζα. Άμεση κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....   σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....   σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....   σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....   σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....   σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας σήμερα το πρωί....

Share.